10 Дек 2014, 17:22
mangusta написа:Slavena написа:Интересно, тези картофи на снимките са напълнени с боб, никога не би ми дошло на ума да ги комбинирам
Мисля, че би се получило адски добре, но смятам че картофките ще останат леко безвкуснидали по някакъв начин мога да се овкусят отвътре, дали ще поемат, ако се прободат с виличка отвътре?
10 Дек 2014, 17:38
10 Дек 2014, 18:21
Burborino написа:Аз съм пълнила такива цели картофи, но не с боб. Аз лично първо ги измих добре, надупчих ги леко с вилица и след това ги насолих и полях с малко зехтин. След това ги изпекох и когато бяха готови ги извадих, разцепих ги и ги наплних с плънката и дозапекох за още 10тина минути вече без фолио за коричка. Моите бяха с пълнеж от бекон и гъби.
ето така го разпуках на 4, това е преди запичането - https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/1544520_10152089153083758_1022558926_n.jpg?oh=e7a4ab8a6df1ab638ada388c86c50edd&oe=5544D704
и вече изпечен - https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/v/t1.0-9/995282_10152089156808758_966785248_n.jpg?oh=febd3e2b7f398f89e96f4e972e622f68&oe=5502C139&__gda__=1430600811_da13ef954f3ec7a46b535a1c5e7b47a8
С боб би се получило подобно. Може да се сложат подправки по избор, може да се сложат вътре домати, царевица и т.н.
10 Дек 2014, 18:37
11 Дек 2014, 11:01
11 Дек 2014, 18:10
11 Дек 2014, 18:10
08 Яну 2015, 16:11
12 Окт 2015, 12:51
Пробвай да им сложиш и балсамов оцет да видиш тогава за каква вкусотия става въпрос, но трябва да готвиш с него.т .е. няма да го слагаш накрая, а още преди печенето.Kaya написа:На мен са ми най-вкусни печени картофи само със сол! Има ли кой да ме обори![]()
13 Окт 2015, 14:29