Anka написа:На мен най-много ми харесват обикновени шапки, без уши и подобни, но накрая с понпон.И разбира се, за момиченца с някоя цвете и копче!
Не е толкова трудно, щом всички го правят, просто накарай някоя баба да те научи, че тоя занаят ще се загуби вече.Mamacita написа:Anka написа:На мен най-много ми харесват обикновени шапки, без уши и подобни, но накрая с понпон.И разбира се, за момиченца с някоя цвете и копче!
И на мен тези най-много ми харесват, дори понякога сама им правя декорации, но не мога да плетаа и нямам време, може би и нерви, за да го правя
Rali_hr написа:Не е толкова трудно, щом всички го правят, просто накарай някоя баба да те научи, че тоя занаят ще се загуби вече.Mamacita написа:Anka написа:На мен най-много ми харесват обикновени шапки, без уши и подобни, но накрая с понпон.И разбира се, за момиченца с някоя цвете и копче!
И на мен тези най-много ми харесват, дори понякога сама им правя декорации, но не мога да плетаа и нямам време, може би и нерви, за да го правя
rabotnata pchela написа:И на мен ми харесват, но в повечето случаи купените плетки са по-добри :(
Andrey написа:Оф, милите те. :) Щото купешките прежди са същите, ама са плетени машшинно, това няма как да стане вкъщи.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта