Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

18 Дек 2014, 14:19

Ваня Стойчева написа:Не вярвам, че джинджифила може да има такива свойства като отслабване, че е полезен е безспорен факт, но че върши чудеса с мазнините не ми се вярва. :roll:

Напротив, топи целулита, тази упорита мазнина, с която много диети трудно могат да се справят ;)

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

29 Дек 2014, 12:49

Аз да си призная много бях скептична към джинджифила, докато не видях с очите си резултата от него! Моята свекърва една година пие джинджифил всеки ден на чай и е свалила поне 40кг, като в това число, разбира се включвам и здравословно хранене, просто е друг човек, каза също така, че действа и имуностимулиращо, защото нито веднъж не се е разболявала от както го пие... :shock:

29 Дек 2014, 16:56

S_Milenska написа:Аз да си призная много бях скептична към джинджифила, докато не видях с очите си резултата от него! Моята свекърва една година пие джинджифил всеки ден на чай и е свалила поне 40кг, като в това число, разбира се включвам и здравословно хранене, просто е друг човек, каза също така, че действа и имуностимулиращо, защото нито веднъж не се е разболявала от както го пие... :shock:

Аз си пия джинджифил за подсилване на имунитета, обаче и аз свалих някое друго килце от него :)

29 Дек 2014, 17:01

S_Milenska написа:Аз да си призная много бях скептична към джинджифила, докато не видях с очите си резултата от него! Моята свекърва една година пие джинджифил всеки ден на чай и е свалила поне 40кг, като в това число, разбира се включвам и здравословно хранене, просто е друг човек, каза също така, че действа и имуностимулиращо, защото нито веднъж не се е разболявала от както го пие... :shock:

Това наистина ме впечатли! Как точно го прави този чай?

06 Мар 2015, 11:41

Не мисля, че само джинджифила би помогнал, ако го ядем в комбинация от 2 чинии картофена яхния и 5 филии бял хляб, все трябва да му помагаме не джинджъра ;)

06 Мар 2015, 12:07

Lollipop написа:Не мисля, че само джинджифила би помогнал, ако го ядем в комбинация от 2 чинии картофена яхния и 5 филии бял хляб, все трябва да му помагаме не джинджъра ;)

То с всичко е така сякаш, колкото и някоя съставка или храна да е магическа, ако злоупотребяваме с качествата ѝ няма как да има добър резултат. ;)

06 Мар 2015, 12:48

Правилно, с мас и джибуринки няма как да се получи номера с джинджифила, той помага за горенето на мазнините, но не е магическа пръчка от Хари Потър :)

12 Мар 2015, 16:15

И аз пия джинджифил от бая време ;) Не съм се стопила...
Обаче една позната твърди, че от него отслабна драстично. И като казвам драстично, наистина е друг човек :shock: А я виждам какво пазарува и определено си хапва и доста вредни храни...Не знам, аз си го пия, пък ако не друго той си е супер полезен като цяло. Е, надеждата умира последна :)

16 Мар 2015, 10:28

И аз пия джинджифил, но за имунитет у нас всяка сутринта започваме деня с чай от джинджифил, и така докато се изпратим всеки по задачите му. ;)

16 Мар 2015, 17:06

Абе пийте джинджър, лошо няма, със сигурност е по-полезно от ракията ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 10