Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

Мнениеот Kremiliya » 16 Мар 2015, 18:19

Аз пък хич не вярвам на тези чудотворни резултати, според мен не е само от джинджифила а е цялостна диета. :!:
Аватар
Kremiliya

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

Мнениеот renetka » 17 Мар 2015, 11:57

E, разбира се, че няма как да се случи нещо ако ядеш безразборно, пък било то и паралено с литър джинджифил на ден :lol: А и по-добре с джинджифил, отколкото без ;)
renetka

Мнениеот Anka » 17 Мар 2015, 12:37

не е лош джинджифила, аз мисля да си взема да си пийвам, но как ще е не не знам, вие как го приготвяте?
Аватар
Anka

Мнениеот renetka » 17 Мар 2015, 12:41

Anka написа:не е лош джинджифила, аз мисля да си взема да си пийвам, но как ще е не не знам, вие как го приготвяте?

Настърган...Един от големемите корени ми е за към 4-5 литра (не съм убедена точно). Изчаквам да заври и махам от котлона и така си поседява една нощ. После прецеждам и слагам и лимон...И си е като лимонада. Топъл е гаден...
renetka

Мнениеот rabotnata pchela » 17 Мар 2015, 13:29

Ти винаги топъл ли го пиеш? Как да си го донеса на работа тогава, ако трябва да го пия вопъл, мислих, че може да се пие и студен, като вода. ;) Моята свекърва си прави и го пие студен, каза че топъл не ѝ харесва, прави си по литър на ден.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот renetka » 19 Мар 2015, 13:26

rabotnata pchela написа:Ти винаги топъл ли го пиеш? Как да си го донеса на работа тогава, ако трябва да го пия вопъл, мислих, че може да се пие и студен, като вода. ;) Моята свекърва си прави и го пие студен, каза че топъл не ѝ харесва, прави си по литър на ден.

Не, не. Напротив. Топъл е ужасен. Изстуден, от хладилника...
renetka

Мнениеот Kremiliya » 19 Мар 2015, 15:09

Аз реших да си нося джинджифил в един термос, ама се чудя, какво количество си правите наистина, литър- литър и половина?
Аватар
Kremiliya

Мнениеот mix_twix » 19 Мар 2015, 18:26

Истина или не - джинджифила със сигурност е голяма работа, затова човек трябва да си го пие, дори и да не търси резултати за свалянето на страхотни килограми! :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот renetka » 23 Мар 2015, 18:17

mix_twix написа:Истина или не - джинджифила със сигурност е голяма работа, затова човек трябва да си го пие, дори и да не търси резултати за свалянето на страхотни килограми! :)

Да, и аз съм на това мнение :)
renetka

Мнениеот Pipilota » 23 Мар 2015, 18:22

Хич не мога да свикна с този джинджифил, честно да си призная, или по-скоро с навика за пиенето му, но днес съм твърдо решена да ида и да си купя, че ме надъхвате само!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Диети