Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

Мнениеот magda » 03 Апр 2015, 15:46

Мога да ви кажа, че се отслабва с дишане, а с люто освен да се разядеш, май няма какво друго да ти се случи! А за дишането не се бъзиках, аз свалих 3 килограма, а и защо мислите, че йогите са толкова слаби, защото знаят как да дишат!
magda

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

Мнениеот Mon_ton » 03 Апр 2015, 16:31

magda написа:Мога да ви кажа, че се отслабва с дишане, а с люто освен да се разядеш, май няма какво друго да ти се случи! А за дишането не се бъзиках, аз свалих 3 килограма, а и защо мислите, че йогите са толкова слаби, защото знаят как да дишат!

Магда, мисля, че си прекалила с дишането напоследък! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот renetka » 06 Апр 2015, 12:24

magda написа:Мога да ви кажа, че се отслабва с дишане, а с люто освен да се разядеш, май няма какво друго да ти се случи! А за дишането не се бъзиках, аз свалих 3 килограма, а и защо мислите, че йогите са толкова слаби, защото знаят как да дишат!

:lol: Браво! Не разчитам за себе си да дишам и да отслабвам :)
А за лютото - всеизвестно е, че забързва метаболизма и горенето. Не става дума само за джинджифила, а и за люти чушки, лют пипер...
renetka

Мнениеот rabotnata pchela » 06 Апр 2015, 13:12

Лютото помага за отслабването, но няма ли да си срина стомаха просто, той колкото е чувствителен, затова джинджифила по малки количества и само на чай, за най-сигурно :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот renetka » 06 Апр 2015, 13:23

rabotnata pchela написа:Лютото помага за отслабването, но няма ли да си срина стомаха просто, той колкото е чувствителен, затова джинджифила по малки количества и само на чай, за най-сигурно :)

Доколкото съм чела, лютото на джинджифила не дразни стомаха, не е като лютите чушки...
renetka

Мнениеот Kaya » 06 Апр 2015, 13:37

И аз съм чувала, че е полезен джинджифила за стомаха.. :roll:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Rali_hr » 07 Апр 2015, 12:32

Ама много зарибявате с тоя джинджифил, явно наистина е голяма работа! :) Велика подправка, която зависи само от нас да пием и ядем! :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот renetka » 09 Апр 2015, 12:22

Rali_hr написа:Ама много зарибявате с тоя джинджифил, явно наистина е голяма работа! :) Велика подправка, която зависи само от нас да пием и ядем! :)

Е от нас де, от друг не може да зависи ;)
renetka

Мнениеот rabotnata pchela » 09 Апр 2015, 15:14

не знам хора, от коя пия джинджифил и един грам не съм съм свалила, не знам колко са истински и верни тея истории...
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Диети