Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

03 Апр 2015, 15:46

Мога да ви кажа, че се отслабва с дишане, а с люто освен да се разядеш, май няма какво друго да ти се случи! А за дишането не се бъзиках, аз свалих 3 килограма, а и защо мислите, че йогите са толкова слаби, защото знаят как да дишат!

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

03 Апр 2015, 16:31

magda написа:Мога да ви кажа, че се отслабва с дишане, а с люто освен да се разядеш, май няма какво друго да ти се случи! А за дишането не се бъзиках, аз свалих 3 килограма, а и защо мислите, че йогите са толкова слаби, защото знаят как да дишат!

Магда, мисля, че си прекалила с дишането напоследък! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

06 Апр 2015, 12:24

magda написа:Мога да ви кажа, че се отслабва с дишане, а с люто освен да се разядеш, май няма какво друго да ти се случи! А за дишането не се бъзиках, аз свалих 3 килограма, а и защо мислите, че йогите са толкова слаби, защото знаят как да дишат!

:lol: Браво! Не разчитам за себе си да дишам и да отслабвам :)
А за лютото - всеизвестно е, че забързва метаболизма и горенето. Не става дума само за джинджифила, а и за люти чушки, лют пипер...

06 Апр 2015, 13:12

Лютото помага за отслабването, но няма ли да си срина стомаха просто, той колкото е чувствителен, затова джинджифила по малки количества и само на чай, за най-сигурно :)

06 Апр 2015, 13:23

rabotnata pchela написа:Лютото помага за отслабването, но няма ли да си срина стомаха просто, той колкото е чувствителен, затова джинджифила по малки количества и само на чай, за най-сигурно :)

Доколкото съм чела, лютото на джинджифила не дразни стомаха, не е като лютите чушки...

06 Апр 2015, 13:37

И аз съм чувала, че е полезен джинджифила за стомаха.. :roll:

07 Апр 2015, 12:09

Цък
Цък
Цък

07 Апр 2015, 12:32

Ама много зарибявате с тоя джинджифил, явно наистина е голяма работа! :) Велика подправка, която зависи само от нас да пием и ядем! :)

09 Апр 2015, 12:22

Rali_hr написа:Ама много зарибявате с тоя джинджифил, явно наистина е голяма работа! :) Велика подправка, която зависи само от нас да пием и ядем! :)

Е от нас де, от друг не може да зависи ;)

09 Апр 2015, 15:14

не знам хора, от коя пия джинджифил и един грам не съм съм свалила, не знам колко са истински и верни тея истории...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10