Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
03 Апр 2015, 15:46
Мога да ви кажа, че се отслабва с дишане, а с люто освен да се разядеш, май няма какво друго да ти се случи! А за дишането не се бъзиках, аз свалих 3 килограма, а и защо мислите, че йогите са толкова слаби, защото знаят как да дишат!
03 Апр 2015, 16:31
magda написа:Мога да ви кажа, че се отслабва с дишане, а с люто освен да се разядеш, май няма какво друго да ти се случи! А за дишането не се бъзиках, аз свалих 3 килограма, а и защо мислите, че йогите са толкова слаби, защото знаят как да дишат!
Магда, мисля, че си прекалила с дишането напоследък!
06 Апр 2015, 12:24
magda написа:Мога да ви кажа, че се отслабва с дишане, а с люто освен да се разядеш, май няма какво друго да ти се случи! А за дишането не се бъзиках, аз свалих 3 килограма, а и защо мислите, че йогите са толкова слаби, защото знаят как да дишат!

Браво! Не разчитам за себе си да дишам и да отслабвам

А за лютото - всеизвестно е, че забързва метаболизма и горенето. Не става дума само за джинджифила, а и за люти чушки, лют пипер...
06 Апр 2015, 13:12
Лютото помага за отслабването, но няма ли да си срина стомаха просто, той колкото е чувствителен, затова джинджифила по малки количества и само на чай, за най-сигурно
06 Апр 2015, 13:23
rabotnata pchela написа:Лютото помага за отслабването, но няма ли да си срина стомаха просто, той колкото е чувствителен, затова джинджифила по малки количества и само на чай, за най-сигурно

Доколкото съм чела, лютото на джинджифила не дразни стомаха, не е като лютите чушки...
06 Апр 2015, 13:37
И аз съм чувала, че е полезен джинджифила за стомаха..
07 Апр 2015, 12:32
Ама много зарибявате с тоя джинджифил, явно наистина е голяма работа!

Велика подправка, която зависи само от нас да пием и ядем!
09 Апр 2015, 12:22
Rali_hr написа:Ама много зарибявате с тоя джинджифил, явно наистина е голяма работа!

Велика подправка, която зависи само от нас да пием и ядем!

Е от нас де, от друг не може да зависи
09 Апр 2015, 15:14
не знам хора, от коя пия джинджифил и един грам не съм съм свалила, не знам колко са истински и верни тея истории...