Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
16 Мар 2015, 18:19
Аз пък хич не вярвам на тези чудотворни резултати, според мен не е само от джинджифила а е цялостна диета.
17 Мар 2015, 11:57
E, разбира се, че няма как да се случи нещо ако ядеш безразборно, пък било то и паралено с литър джинджифил на ден

А и по-добре с джинджифил, отколкото без
17 Мар 2015, 12:37
не е лош джинджифила, аз мисля да си взема да си пийвам, но как ще е не не знам, вие как го приготвяте?
17 Мар 2015, 12:41
Anka написа:не е лош джинджифила, аз мисля да си взема да си пийвам, но как ще е не не знам, вие как го приготвяте?
Настърган...Един от големемите корени ми е за към 4-5 литра (не съм убедена точно). Изчаквам да заври и махам от котлона и така си поседява една нощ. После прецеждам и слагам и лимон...И си е като лимонада. Топъл е гаден...
17 Мар 2015, 13:29
Ти винаги топъл ли го пиеш? Как да си го донеса на работа тогава, ако трябва да го пия вопъл, мислих, че може да се пие и студен, като вода.

Моята свекърва си прави и го пие студен, каза че топъл не ѝ харесва, прави си по литър на ден.
19 Мар 2015, 13:26
rabotnata pchela написа:Ти винаги топъл ли го пиеш? Как да си го донеса на работа тогава, ако трябва да го пия вопъл, мислих, че може да се пие и студен, като вода.

Моята свекърва си прави и го пие студен, каза че топъл не ѝ харесва, прави си по литър на ден.
Не, не. Напротив. Топъл е ужасен. Изстуден, от хладилника...
19 Мар 2015, 15:09
Аз реших да си нося джинджифил в един термос, ама се чудя, какво количество си правите наистина, литър- литър и половина?
19 Мар 2015, 18:26
Истина или не - джинджифила със сигурност е голяма работа, затова човек трябва да си го пие, дори и да не търси резултати за свалянето на страхотни килограми!
23 Мар 2015, 18:17
mix_twix написа:Истина или не - джинджифила със сигурност е голяма работа, затова човек трябва да си го пие, дори и да не търси резултати за свалянето на страхотни килограми!

Да, и аз съм на това мнение
23 Мар 2015, 18:22
Хич не мога да свикна с този джинджифил, честно да си призная, или по-скоро с навика за пиенето му, но днес съм твърдо решена да ида и да си купя, че ме надъхвате само!