Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

09 Апр 2015, 21:11

rabotnata pchela написа:не знам хора, от коя пия джинджифил и един грам не съм съм свалила, не знам колко са истински и верни тея истории...

Пий, поне няма да ти навреди! :))) Джинджифила е и полезен пък и вкусен! :)

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

13 Апр 2015, 10:46

Мен много ме мързи да се занимавам с правенето на чай, но съм обещала, а и ако помогне за сваляне на килограмите ще е супер.

15 Апр 2015, 10:25

Пак казвам, че дава резултат в отслабването не след 2-3 седмици, а след няколко месеца. Плюс това не говорим за една чаша на ден, а всеки ден литър :)

15 Апр 2015, 10:30

renetka написа:Пак казвам, че дава резултат в отслабването не след 2-3 седмици, а след няколко месеца. Плюс това не говорим за една чаша на ден, а всеки ден литър :)

To голямо пиене ще е това, хехе. :) Но поне ще си помагате и на имунитета ;)

15 Апр 2015, 10:30

renetka написа:Пак казвам, че дава резултат в отслабването не след 2-3 седмици, а след няколко месеца. Плюс това не говорим за една чаша на ден, а всеки ден литър :)

И каква всъщност е рецептата - колко джинджифил на колко вода слагаш, колко го вариш, след колко време прецеждаш и вместо вода ли пиеш през целия ден чай от джинджифил :?: :!: :?

15 Апр 2015, 10:58

Bambaa написа:

И каква всъщност е рецептата - колко джинджифил на колко вода слагаш, колко го вариш, след колко време прецеждаш и вместо вода ли пиеш през целия ден чай от джинджифил :?: :!: :?

Един от големите корени, настърган в 4-5 литра вода, кипвам, стои около 10 часа, а и повече, слагам сока от два лимона, прецеждам и слагам в хладилника. Пия и вода, но гледам 1-1.5л. от джинджифила на ден да изпивам...

15 Апр 2015, 11:07

Никога не съм опитвала джинджифил, не знаех, че действа за отслабване. Намира ли се по магазините?

15 Апр 2015, 11:11

fawla написа:Никога не съм опитвала джинджифил, не знаех, че действа за отслабване. Намира ли се по магазините?

Вече да :) Миналата година беше голяма драма с намирането му, а и с цената :)

15 Апр 2015, 11:12

А какво е на вкус, гледала съм по кулинарните канали, че го ползват за подправка, силен ли е аромата?

15 Апр 2015, 11:17

fawla написа:А какво е на вкус, гледала съм по кулинарните канали, че го ползват за подправка, силен ли е аромата?

Специфично е. На някой не им харесва. На мен ми е като лимонада...топло, на чай, не пия...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10