Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
04 Май 2015, 19:54
Наистина лекарското мнение е най-доброто, но се чудя, дали много лекари са запознати с тези неща? Не вярвам..
05 Май 2015, 10:00
rabotnata pchela написа:Наистина лекарското мнение е най-доброто, но се чудя, дали много лекари са запознати с тези неща? Не вярвам..

Не е така, има и доста свестни лекари, които са на ти с билколечението, или поне такъв вид си дават
05 Май 2015, 15:19
Пoне е сигурно, че джинджифила няма да навреди за отслабването
07 Май 2015, 11:48
Аз ги пия когато съм болен, тогава най-добре му чувствам въздействието
07 Май 2015, 11:54
rabotnata pchela написа:Наистина лекарското мнение е най-доброто, но се чудя, дали много лекари са запознати с тези неща? Не вярвам..

Сто процента ще знае дали може да се пие или не...
15 Май 2015, 14:13
renetka написа:rabotnata pchela написа:Наистина лекарското мнение е най-доброто, но се чудя, дали много лекари са запознати с тези неща? Не вярвам..

Сто процента ще знае дали може да се пие или не...
Като цяло джинджифила има някои странични действия върху хора, които имат известна непоносимост, а когато става въпрос за дете и кърмене, по-добре да си го спестиш май...
15 Май 2015, 15:41
Да. Недей така на своя глава...
17 Май 2015, 08:18
Да и аз скоро разбрах за страничните ефекти на джинджифила, както и друго - и с това трябва да се внимава. Взели сме билките като нещо безвредно, но всъщност за мен са най-опасни, защото винаги ги пием на собствена глава.
17 Май 2015, 10:33
Не трябва да се подхожда лековерно, нещо, което е помогнал на един, може много да навреди на друг.
19 Май 2015, 12:35
Не знам дали чак може да навреди, но си мисля, че след като се води диуретик и пречиства, може би трябва да се има едно наум ако си бременен...