Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

04 Май 2015, 19:54

Наистина лекарското мнение е най-доброто, но се чудя, дали много лекари са запознати с тези неща? Не вярвам.. :(

Re: Как използвате джинджифила за отслабване? Истински ли са резултатите, за които пишат?

05 Май 2015, 10:00

rabotnata pchela написа:Наистина лекарското мнение е най-доброто, но се чудя, дали много лекари са запознати с тези неща? Не вярвам.. :(

Не е така, има и доста свестни лекари, които са на ти с билколечението, или поне такъв вид си дават ;)

05 Май 2015, 15:19

Пoне е сигурно, че джинджифила няма да навреди за отслабването :)

07 Май 2015, 11:48

Аз ги пия когато съм болен, тогава най-добре му чувствам въздействието :)

07 Май 2015, 11:54

rabotnata pchela написа:Наистина лекарското мнение е най-доброто, но се чудя, дали много лекари са запознати с тези неща? Не вярвам.. :(

Сто процента ще знае дали може да се пие или не...

15 Май 2015, 14:13

renetka написа:

Сто процента ще знае дали може да се пие или не...

Като цяло джинджифила има някои странични действия върху хора, които имат известна непоносимост, а когато става въпрос за дете и кърмене, по-добре да си го спестиш май...

15 Май 2015, 15:41

Да. Недей така на своя глава...

17 Май 2015, 08:18

Да и аз скоро разбрах за страничните ефекти на джинджифила, както и друго - и с това трябва да се внимава. Взели сме билките като нещо безвредно, но всъщност за мен са най-опасни, защото винаги ги пием на собствена глава. :)

17 Май 2015, 10:33

Не трябва да се подхожда лековерно, нещо, което е помогнал на един, може много да навреди на друг.

19 Май 2015, 12:35

Не знам дали чак може да навреди, но си мисля, че след като се води диуретик и пречиства, може би трябва да се има едно наум ако си бременен...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10