Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
20 Май 2015, 12:41
renetka написа:Не знам дали чак може да навреди, но си мисля, че след като се води диуретик и пречиства, може би трябва да се има едно наум ако си бременен...
Всичко, което се приема по време на бременност трябва да бъде внимателно подбрано!
06 Дек 2016, 12:09
Знам аз, че при бременност е опасно, може да предизвика кръвоизливи.
За отслабване ако се пие всеки ден може да има някакъв малък ефект, но ако не се променят хранителните навици малко вероятно.
12 Дек 2016, 16:55
И на мен не ми се вярва да отслабва човек, наливайки се с чай от джинджифил, но продължавайки да яде каквото си е ял досега.
12 Дек 2016, 17:00
exotic написа:И на мен не ми се вярва да отслабва човек, наливайки се с чай от джинджифил, но продължавайки да яде каквото си е ял досега.
и аз си мисля, че трябва повече да се промени начина на хранене, че да се получат нещата, но това само може да помогне малко или много.
19 Дек 2016, 17:05
Няма как да не помогне, стига само да се прави правилно. Може да се пие на чай, да се слага в сок, важното е само да се внимава с дозата, да не е повече от големината на една синя слива дневно. Дали ще е сложено във вода, или ще е в сок, или в чай, това е дозата, която трябва да се пие.