Ставали ли са социалните мрежи повод за свада с половинката ви?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Ставали ли са социалните мрежи повод за свада с половинката ви?

Мнениеот Lollipop » 15 Юни 2015, 12:30

За всякакви глупости се карам с моя мъж, но още не се е случвало да се скараме заради нещо от типа на фейсбук, за щастие!
Аватар
Lollipop

Мнениеот BeenieGal » 15 Юни 2015, 16:24

Сега не бих направила нещо подобно на свада, но преди години се е случвало, но пак не от моя страна, работата е в това колко е ревнива половинката!
Аватар
BeenieGal

Мнениеот djudjanka » 15 Юни 2015, 16:27

Оо мн често сме се карали с моя заради фейса и скайп, последния път ми идеше да го пребия... как тей ше гледа някви полуголи приятелки и ше си пише с бившите бе, ай моля ти се! Тегля му чертата и не ми дреме! :twisted:
Аватар
djudjanka

Мнениеот Krum » 15 Юни 2015, 16:40

djudjanka написа:Оо мн често сме се карали с моя заради фейса и скайп, последния път ми идеше да го пребия... как тей ше гледа някви полуголи приятелки и ше си пише с бившите бе, ай моля ти се! Тегля му чертата и не ми дреме! :twisted:

Много правилно! За къв се мисли!
Аватар
Krum

Мнениеот Lili_pili » 01 Сеп 2015, 15:00

А ако се случи какво правите, спирате интернета ли?
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот qwerryyy » 01 Сеп 2015, 15:31

В момента съм в такъв период, сподеилх на друго място, че приятелят ми все си чати с колежка скоро ще стигнем до положение, в което ще си забраняваме ползването на подобни неща сякаш.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Mon_ton » 02 Сеп 2015, 14:44

qwerryyy написа:В момента съм в такъв период, сподеилх на друго място, че приятелят ми все си чати с колежка скоро ще стигнем до положение, в което ще си забраняваме ползването на подобни неща сякаш.

Доста тежък разговор те чака, може би наситина трябва или ти да ограничиш своята ревност и да погледнеш от гледна точка на това, че може би наситина са само приятели, аи е нормално, след като по цял ден са заедно да имат някакви близки отношения, а ако наистина се заражда нещо между тях помисли твоето място къде е и поговорете.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Kaya » 09 Сеп 2015, 15:09

Не знам защо хората постоянно си търсят поводи да се скарат, може да ням анищо, а може да е асмо някакъв флирт, не изпадай в крайности и изчакай :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Anka » 09 Сеп 2015, 16:15

Kaya написа:Не знам защо хората постоянно си търсят поводи да се скарат, може да ням анищо, а може да е асмо някакъв флирт, не изпадай в крайности и изчакай :)

ТОва не се случва нарочно, някои неща стават въпреки че ние не искаме. Моят бивш приятел ме ревнуваше от най-малкото, бях се побъркала направо, а той твърдеше че не може да си контролира ревността, да знаеш така си и бееш.
Аватар
Anka

Мнениеот rabotnata pchela » 09 Сеп 2015, 17:25

Абе той и моят мъж си чати с една колежка, но не съм се притеснила изобщо, нека да се забавлява човека ;)
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси