Ставали ли са социалните мрежи повод за свада с половинката ви?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Ставали ли са социалните мрежи повод за свада с половинката ви?

Мнениеот gomez123 » 10 Ное 2014, 14:48

Мои познати често ми разказват разни истории, от сорта, той й е коментирал еди как си статуса във Фейсбук и аз не се стърпях, развиках му се и сега сме разделени, например :D

Не го намирах за сериозен довод да скъсаш с някого заради социалните мрежи, ама след като разбрах, че цели семейства се провалят именно заради тях, лошо ми стана :shock:
family-problem.jpg
family-problem.jpg (31.34 KiB) Прегледано 1327 пъти
и не заради друго, просто възприятието ми за света е било доста по-странно, :roll: почти като индианец се чувствам! :mrgreen: :mrgreen:
До сега никога не съм имала свади с половинката си, заради социалните мрежи, но разбирам, че явно ние сме от изключенията :idea:

Друго, за което не мисля, че някой може да отрече, че голяма част от романтиката във всяка една връзка е отмъкната именно от социалните мрежи :!: Ще ми е интересно доводите, които ще напише, този който се опита да опровергае точно това :roll:
Та, до хората използващи социални мрежи - ставало ли е точно това повод за свада с половинката ви, а смятате ли, че социалните мрежи са отмъкнали част от романтиката във връзката ви?
gomez123

Re: Ставали ли са социалните мрежи повод за свада с половинката ви?

Мнениеот Bambaa » 10 Ное 2014, 14:51

Да, при мен се е случвало, но гаджето беше параноик и от там си мисля, че идва всичко, не толкова от самите социални мрежи, отколкото липсата на доверие!
Аватар
Bambaa

Мнениеот Pipilota » 14 Ное 2014, 14:52

Не е нормално това поведение, подобни свади само показват липса на доверие,а върху това не може да се гради връзка. И аз не мога да си обясня как хората се притесняват и се вдигат скандали,защото "тя била харесала снимката му"... за мен това не е сериозно,а държание на деветокласници.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот silver933 » 26 Ное 2014, 12:47

Ако се чудиш за какво да се заядеш винаги можеш да намериш причина. Социалните мрежи са супер за това :lol:
Аватар
silver933

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Ное 2014, 15:14

Понякога стават причина за кавга, за съжаление. Ревността така има много повече причини да се проявява, защото в социалните мрежи винаги можеш да се хванеш за това "кой ти е харесал снимката" :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Snejna » 10 Дек 2014, 14:40

С моята половинка нямаме проблеми по въпроса, но имам приятели, които се карат жестоко заради харесвания на снимки и подобни неща, за мен това е обидно и смешно. :?
Аватар
Snejna

Мнениеот Anka » 12 Дек 2014, 18:07

Бившия ми приятел много ревнуваше, но пък аз го намирам за нормално по-младите да сме по-отворени и да се закачаме повече, все пак съм на 20 години, не съм изневерила, това, че някой съм оценила като красив и съм му направила комплимент не мисля, че ме прави любовен престъпник :lol:
Аватар
Anka

Мнениеот Snejna » 13 Дек 2014, 14:39

Anka написа:Бившия ми приятел много ревнуваше, но пък аз го намирам за нормално по-младите да сме по-отворени и да се закачаме повече, все пак съм на 20 години, не съм изневерила, това, че някой съм оценила като красив и съм му направила комплимент не мисля, че ме прави любовен престъпник :lol:

Наистина много напрягащо звучи, за всяко нещо сякаш трябва да трепериш дали няма да се разсърди, ужас. :x
Аватар
Snejna

Мнениеот Mon_ton » 19 Дек 2014, 17:05

Да, много често се случва за съжаление, вече дори се налага да не ползвам фейсбук за да не се караме ;(
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 19 Дек 2014, 17:15

Mon_ton написа:Да, много често се случва за съжаление, вече дори се налага да не ползвам фейсбук за да не се караме ;(

Това е много лошо, и моят приятел по едно време се сърдеше но вече не обръща внимание ;)
Аватар
Elica

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси