Andrey написа:Мисля, че малко се прекалява с фейсбук и това постоянно проверяване дали някой не е казал нещо и прочие. Жена ми сега стои у нас и по цял ден е във фейсбук, направо ме побърква.
Snejna написа:Andrey написа:Мисля, че малко се прекалява с фейсбук и това постоянно проверяване дали някой не е казал нещо и прочие. Жена ми сега стои у нас и по цял ден е във фейсбук, направо ме побърква.
Жените са по-активни в социалната мрежа, трябва да свикваш, ако това не ви перчи на отношенията какъв може да ти е проблемът на теб как тя си прекарва времето?
mix_twix написа:И аз прекарвам време на компа, в мрежата а и не само, но не мога д аси представя да се лиша от секс заради това
Грохот написа:mix_twix написа:И аз прекарвам време на компа, в мрежата а и не само, но не мога д аси представя да се лиша от секс заради това
Напълно съгласни би трябвало да бъдат всички с теб, то сексът не е само гинамстиката, то си е цял трип, изживяване, споделяне с човека до теб и т.н.
Lollipop написа:Грохот написа:mix_twix написа:И аз прекарвам време на компа, в мрежата а и не само, но не мога д аси представя да се лиша от секс заради това
Напълно съгласни би трябвало да бъдат всички с теб, то сексът не е само гинамстиката, то си е цял трип, изживяване, споделяне с човека до теб и т.н.
Зависи, някои не го приемат така, а по-скоро като задължение, което трябва да се свърши.
qwerryyy написа:Те и мъжете си лягат по някога с такава мисъл, тъй че.. като минат годинките и семейството и любовста останат задължение и айде, идва зорът.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта