Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Ставали ли са социалните мрежи повод за свада с половинката ви?

10 Сеп 2015, 10:39

Мисля, че малко се прекалява с фейсбук и това постоянно проверяване дали някой не е казал нещо и прочие. Жена ми сега стои у нас и по цял ден е във фейсбук, направо ме побърква.

23 Сеп 2015, 16:45

Andrey написа:Мисля, че малко се прекалява с фейсбук и това постоянно проверяване дали някой не е казал нещо и прочие. Жена ми сега стои у нас и по цял ден е във фейсбук, направо ме побърква.

Жените са по-активни в социалната мрежа, трябва да свикваш, ако това не ви перчи на отношенията какъв може да ти е проблемът на теб как тя си прекарва времето?

25 Сеп 2015, 16:52

Това е последното нещо, което може да ме скара с човек, виж, той пак може да прекали, но ако той има проблем с социалните мрежи, а аз такъв нямам съответно, когато не ме замесват всичко е ток :idea:

28 Сеп 2015, 13:39

Snejna написа:
Andrey написа:Мисля, че малко се прекалява с фейсбук и това постоянно проверяване дали някой не е казал нещо и прочие. Жена ми сега стои у нас и по цял ден е във фейсбук, направо ме побърква.

Жените са по-активни в социалната мрежа, трябва да свикваш, ако това не ви перчи на отношенията какъв може да ти е проблемът на теб как тя си прекарва времето?

To само това да е с мед да го намажеш, а после жените все мрънкат, че мъжете сме на компа.. да бе да!

29 Окт 2015, 17:36

И аз прекарвам време на компа, в мрежата а и не само, но не мога д аси представя да се лиша от секс заради това :shock:

29 Окт 2015, 17:43

mix_twix написа:И аз прекарвам време на компа, в мрежата а и не само, но не мога д аси представя да се лиша от секс заради това :shock:

Напълно съгласни би трябвало да бъдат всички с теб, то сексът не е само гинамстиката, то си е цял трип, изживяване, споделяне с човека до теб и т.н. :idea:

09 Ное 2015, 16:20

Грохот написа:
mix_twix написа:И аз прекарвам време на компа, в мрежата а и не само, но не мога д аси представя да се лиша от секс заради това :shock:

Напълно съгласни би трябвало да бъдат всички с теб, то сексът не е само гинамстиката, то си е цял трип, изживяване, споделяне с човека до теб и т.н. :idea:

Зависи, някои не го приемат така, а по-скоро като задължение, което трябва да се свърши.

10 Ное 2015, 10:42

Lollipop написа:
Грохот написа:

Зависи, някои не го приемат така, а по-скоро като задължение, което трябва да се свърши.

Предполагам и като такова може да се приема, но тежко им и горко на тези жени, ако с такава мисъл си лягат!

10 Ное 2015, 12:22

Те и мъжете си лягат по някога с такава мисъл, тъй че.. като минат годинките и семейството и любовста останат задължение и айде, идва зорът.

10 Ное 2015, 13:15

qwerryyy написа:Те и мъжете си лягат по някога с такава мисъл, тъй че.. като минат годинките и семейството и любовста останат задължение и айде, идва зорът.

Тука вече идваме пак до това - моногамни ли са хората и нормално ли е цял живот да ядеш фазан с портокали :banghead: :rolling:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5