Ставали ли са социалните мрежи повод за свада с половинката ви?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Ставали ли са социалните мрежи повод за свада с половинката ви?

Мнениеот kalinka-kuku » 10 Ное 2015, 13:42

BeenieGal написа:
qwerryyy написа:Те и мъжете си лягат по някога с такава мисъл, тъй че.. като минат годинките и семейството и любовста останат задължение и айде, идва зорът.

Тука вече идваме пак до това - моногамни ли са хората и нормално ли е цял живот да ядеш фазан с портокали :banghead: :rolling:
Аз смятам, че е напълно нормално да се ядат фазан с портокали вечно. Стига само да се разнообразяват сосовете. :mrgreen:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Mon_ton » 10 Ное 2015, 16:51

marsu написа:
BeenieGal написа:Тука вече идваме пак до това - моногамни ли са хората и нормално ли е цял живот да ядеш фазан с портокали :banghead: :rolling:
Аз смятам, че е напълно нормално да се ядат фазан с портокали вечно. Стига само да се разнообразяват сосовете. :mrgreen:

То ястието е едно и също, само че се сервира по различен начин. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот nadqta » 10 Ное 2015, 16:51

marsu написа:
BeenieGal написа:Тука вече идваме пак до това - моногамни ли са хората и нормално ли е цял живот да ядеш фазан с портокали :banghead: :rolling:

Ама ти един фазан не може наведнъж да го изядеш, като го претопляш, претопляш, той все по-жилав става и сосовете хич не важат в този случай, трябва да се ходи на лов от време на време :chickencatch:
nadqta

Мнениеот Mon_ton » 10 Ное 2015, 17:19

nadqta, ако мъжът ми чуе знаеш ли как ще ми затопли врата. :rolling: никакъв лов няма да видя после :smack:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот mimeto90 » 11 Ное 2015, 12:46

Mon_ton написа:nadqta, ако мъжът ми чуе знаеш ли как ще ми затопли врата. :rolling: никакъв лов няма да видя после :smack:

:nocomment: и все пак дали и той не е на същото мнение, т.е. да си готви нещата, така че да са добре за него, а ти трябва ядеш цял живот фазани :shocked: :smileyflower:
mimeto90

Мнениеот rabotnata pchela » 23 Ное 2015, 10:32

Значи, според вас е окей да разнообразяваш, пък семейството, интимните отношения нямат значение, важното е менюто да е разнообразно? :shock:
Аватар
rabotnata pchela

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси