29 Юли 2015, 14:33
Gorica23 написа:Monika_Spasova написа:Мъжете с бръчки изглеждат мъдри, а жените стари!
Факт е, че ние трябва да полагаме повече грижи, но има мъже, които остаряват по-грозно от жените. Провисналите им дупета не са радост за окото, в Секса и градът имаше подобен епизод. Казвам го за наше успокоение.
04 Авг 2015, 12:33
04 Авг 2015, 13:44
Искаш да кажеш, че ти си повдигаш дупето ли?Gorica23 написа:Mamacita, и аз веднъж видях подобна гледка, положих усилия, но не се получи.![]()
Ясно ми е, че няма да съм вечно млада, но не е като едно време, благодарение на естетичната дерматология жените към 45-50г. спокойно могат да изглеждат на 35г., така че мъжете трябва да знаят, че и ние имаме претенции, и те трябва да се поддържат.
04 Авг 2015, 15:23
Elica написа:Искаш да кажеш, че ти си повдигаш дупето ли?Gorica23 написа:Mamacita, и аз веднъж видях подобна гледка, положих усилия, но не се получи.![]()
Ясно ми е, че няма да съм вечно млада, но не е като едно време, благодарение на естетичната дерматология жените към 45-50г. спокойно могат да изглеждат на 35г., така че мъжете трябва да знаят, че и ние имаме претенции, и те трябва да се поддържат.На мен ще ми е странно ако приятелят ми дори и на по 40г. е тръгнал да си прави естетични процедури и трепери повече от мен за задника си!
04 Авг 2015, 15:45
Elica написа:Искаш да кажеш, че ти си повдигаш дупето ли?Gorica23 написа:Mamacita, и аз веднъж видях подобна гледка, положих усилия, но не се получи.![]()
Ясно ми е, че няма да съм вечно млада, но не е като едно време, благодарение на естетичната дерматология жените към 45-50г. спокойно могат да изглеждат на 35г., така че мъжете трябва да знаят, че и ние имаме претенции, и те трябва да се поддържат.На мен ще ми е странно ако приятелят ми дори и на по 40г. е тръгнал да си прави естетични процедури и трепери повече от мен за задника си!
05 Авг 2015, 17:20
06 Авг 2015, 09:51
Gorica23 написа:Да си сексуален обект на желание не е въпрос на колко години си, а как изглеждаш. Познавам дами над 35г., красиви, енергични и пълни с живот жени, които ги "огрява" много по-често от 20 - 25 годишни момичета. Тези дами имат високи изисквания към половинките си и не се страхуват да го показват. Не си мислете, че към 45г. живота спира, интелигентните хора са способни да изпитват наслада и да се радват цял живот.
06 Авг 2015, 10:17
10 Авг 2015, 12:29
Rali_hr написа:Толкова съм изморена от това мислене с огряването, от това желание някой да ни "оправи" и т.н. Просто е елементарно. Радвам се на толкова различни неща от живота, та да гледам задника на мъжа ми е последното нещо, което правя. Станала съм на 37 години, вече започвам да гоня 40-те, мъжът ми е на 43 и смятам, че е красив, харесват ми и белите коси, които се появяват и бръчките около устата му, когато се усмихне. Не ми тежи, не ми е неприятно, гледам го в очите и виждам сърцето му, не търся увисналото му седалище,не се моля да ме оправи някой и да ме огрее, защото имам всичко.
Но да не се отнасяме от темата, съгласна съм, че трябва да се поддържаме,но най-вече трявба да поддържаме това, което е вътре в нас, а не целта ни да бъде да сме обект на огряване.
10 Авг 2015, 13:47