Гледали ли сте Как се запознах с майка ви? Научихте ли нещо повече за любовта и връзките?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Гледали ли сте Как се запознах с майка ви? Научихте ли нещо повече за любовта и връзките?

Мнениеот LEILA » 13 Ное 2014, 15:45

Познахте ли ги нашите любими герои, :?
How-I-Met-Your-Mother.jpg
How-I-Met-Your-Mother.jpg (24.29 KiB) Прегледано 1206 пъти
ако не сте, явно просто не сте гледали и сериала :idea:
Не зная всъщност дали има хора, които не са гледали Как се запознах с майка ви и ако все пак има такива, то смятам, че си е пропуск!

Не, че хората въпреки филми като този не правят грешки в любовта, но поднесени по един трагикомичен начин, смятам че е по-лесно смилаемо и лесно запомнящо се, както от сериала Приятели :idea:

Интересно ми е, тъй като забелязвам, че доста хора, които са гледали Приятели :idea: са запомнили доста от репликите, които си заслужават, :idea: а вие научихте ли нещо повече за любовта и връзките, докато гледахте Как се запознах с майка ви? :roll:

За себе си, не мога да кажа, че съм поела много, по-скоро се олицетворявам с Лили, все пак аз имам своя Маршъл :mrgreen: А вие на кой от героите в Как се запознах с майка ви се оприличавате и какво научихте за себе си, връзките ви и любовта като цяло? :roll:
LEILA

Re: Гледали ли сте Как се запознах с майка ви? Научихте ли нещо повече за любовта и връзките?

Мнениеот BeenieGal » 13 Ное 2014, 15:51

Ами по-скоро се оприличавам на Робин и естествено се подсигурих за нещото, което знаех и преди това - не трябва да се правя, че са ми достатъчни мъже като Тед, някъде там има жена като за тях, но със сигурност не съм аз, знам, че някъде там има един Барни, който ме чака! :lol: :lol: :lol:
Аватар
BeenieGal

Re: Гледали ли сте Как се запознах с майка ви? Научихте ли нещо повече за любовта и връзките?

Мнениеот Kremiliya » 15 Дек 2014, 15:32

Гледала съм много малка част, започна много добре, но накрая до колкото разбрах финалът е бил доста лош. :roll:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Pipilota » 16 Дек 2014, 18:20

Гледала съм само началото на филма, първите серии, изглеждаше доста забавен, но после като разбрах колко сезона има! Накрая разбра ли се коя е майката, поне!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Krum » 16 Апр 2015, 09:30

Не съм голяма почитател на сериала, малко разочароващ и твърде дълъг.. :)
Аватар
Krum

Мнениеот Kremiliya » 16 Апр 2015, 09:49

Твърде далечен тип отношения има в тези сериали, в нашата родина връзките не се доближават изобщо до този тип, че да можем точно от там да си направим изводите за любовта. :)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот dejavu » 17 Апр 2015, 15:04

Kremiliya написа:Твърде далечен тип отношения има в тези сериали, в нашата родина връзките не се доближават изобщо до този тип, че да можем точно от там да си направим изводите за любовта. :)

За съжаление е точно така, е от моите любимци нищо не може да се научи, но пък е адски готин, бих го изгледала отново от първи сезон :!: :)
dejavu

Мнениеот LEILA » 20 Апр 2015, 16:53

Няма как да не научиш нищо, въпреки че съм убедена, че съществува такава любов, като на Лили и Маршъл, то тя е рядка, но е добре, че се напомня и този вариант на хората, а не само за типове като Барни :idea:
LEILA

Назад към Хоби и развлечения