30 Мар 2016, 09:01
Gold написа:mamina написа:Чедото ми досега нямаше пърхот и изведнъж започна да се появява. Подозирам, че се появи заради шампоана, който в момента ползва. Уж детски, пък... Възможно ли е от него да е?
На колко години е? Ако е тийнейжър, защо не идете да го погледне все пак дерматолог. Ако навлиза в пубертет кожата да става по-мазна, хормоните почват да бушуват.. някои път това води и до себорея?
31 Мар 2016, 09:41
06 Апр 2016, 09:00
06 Апр 2016, 09:55
06 Апр 2016, 12:44
Tinki написа:И аз съм чувала за много домашни неща от типа на при мазен пърхот да се натрива на скапла с пресен лук,понеже бил богат на сяра и махал мъртвия слой клети. Както и че употребата на много захар или хранителни алергии, можели да го провокират.
06 Апр 2016, 14:58
pravilno написа:Tinki написа:И аз съм чувала за много домашни неща от типа на при мазен пърхот да се натрива на скапла с пресен лук,понеже бил богат на сяра и махал мъртвия слой клети. Както и че употребата на много захар или хранителни алергии, можели да го провокират.
Аз го знам с чесън.После не можеш да се отървеш от миризмата сигурно дълго време
.
06 Апр 2016, 16:41
08 Апр 2016, 11:10
08 Апр 2016, 12:28
Yarost написа:Зависи от причината. От постоянно ползване на стилизиращи продукти май по-скоро би се изтощил косъма, за пърхот може би от некачествени, ако увреждат скалпа.
18 Апр 2016, 14:09
kauda написа:Yarost написа:Зависи от причината. От постоянно ползване на стилизиращи продукти май по-скоро би се изтощил косъма, за пърхот може би от некачествени, ако увреждат скалпа.
не знам, дали за некачествени, но аз лично имам този проблем, понеже съм с къса коса и ползвам ежедневно гел или вакса. Не усещам косъма ми да се уврежда, а точно ми се появява пърхот. До колкото разбрах от форума, пчелата и тя е така, затова предложих. :)