Страхувате ли се от климатичните промени?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Страхувате ли се от климатичните промени?

Мнениеот dinkog » 24 Мар 2015, 15:20

Malina написа:Чак голям страх не изпитвам, но сериозни резерви и притеснения нямам, все пак така или иначе, а каквото има да се случва, то ще се случи, независимо от останалото. Разбира се, това не значи, че трябва да съсипваме целенасочено природата ни.

Е има си причини за притеснения, това е истината, защото все пак всички ние зависим от климата.
Аватар
dinkog

Мнениеот kalinka-kuku » 10 Юни 2015, 08:59

Аз винаги съм се притеснявала, дори при някоя по-сериозна гръмотевична буря и ме хваща страх и едва ли не виждам как света свършва, не обичам промените в природата, защото са плашещи, а и никой не може да се опълчи срещу нея.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот miron » 10 Юни 2015, 10:32

marsu написа:Аз винаги съм се притеснявала, дори при някоя по-сериозна гръмотевична буря и ме хваща страх и едва ли не виждам как света свършва, не обичам промените в природата, защото са плашещи, а и никой не може да се опълчи срещу нея.

Е чак пък толкова да те е страх. Аз се притеснявам да не настане някой ужасен студ или някоя страшна жега и това да повлияе на оцеляването ни.
miron

Мнениеот silver933 » 11 Юни 2015, 09:44

Трябва да си някакъв абсолютен дебил, че да не те хваща страх от климатичните промени и който го каже това със сигурност лъже, това е доста сериозна работа. ;)
Аватар
silver933

Мнениеот dinkog » 17 Юни 2015, 11:03

silver933 написа:Трябва да си някакъв абсолютен дебил, че да не те хваща страх от климатичните промени и който го каже това със сигурност лъже, това е доста сериозна работа. ;)

Така или иначе все ще мрем. :mrgreen: Колкото и да не ни се иска.. ;(
Аватар
dinkog

Мнениеот Malina » 18 Юни 2015, 16:31

dinkog написа:
silver933 написа:Трябва да си някакъв абсолютен дебил, че да не те хваща страх от климатичните промени и който го каже това със сигурност лъже, това е доста сериозна работа. ;)

Така или иначе все ще мрем. :mrgreen: Колкото и да не ни се иска.. ;(

То е ясно, но трябва ли да е без време? :mrgreen:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот dinkog » 19 Юни 2015, 15:56

Е, не,, но пък да се шашкаме и да се прекалява с параноята пак не е работа.
Аватар
dinkog

Мнениеот Jully » 23 Юни 2015, 09:46

Имам някакви притеснения аз, но не изпадам в крайности и не ме гони параноята. На 21.06 се оказа, че въпреки че настъпва астрономическото лято, в Родопите валял сняг, така че няма как да кажа, че е нормално и че не се притеснявам. Ще е лъжа.
Аватар
Jully

Мнениеот silver933 » 13 Юли 2015, 15:29

Jully написа:Имам някакви притеснения аз, но не изпадам в крайности и не ме гони параноята. На 21.06 се оказа, че въпреки че настъпва астрономическото лято, в Родопите валял сняг, така че няма как да кажа, че е нормално и че не се притеснявам. Ще е лъжа.

То като цяло и да си имаме и да си нямаме нещо на ум, ако опре ножа до кокала няма да има какво да направим,а ма и за се спичам, точно защото по никакъв начин не мога да се противопоставя на случващото се.
Аватар
silver933

Мнениеот Bambaa » 13 Юли 2015, 15:54

Няма място за страх, а за трезва мисъл, но за съжаление доста малко от хората я имат и използват :|
Аватар
Bambaa

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси