Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
12 Сеп 2015, 09:26
Винаги дава резултат върху всичко и така е от години, не се учудвайте и по-зле ще става, а и колкото повече замърсяваме природата няма как да искаме от нея да направи някакво чудо за нас, нали?
14 Окт 2015, 14:04
Pipilota написа:Винаги дава резултат върху всичко и така е от години, не се учудвайте и по-зле ще става, а и колкото повече замърсяваме природата няма как да искаме от нея да направи някакво чудо за нас, нали?
То лошото е, че и искаме, отгоре на всичкото.
27 Окт 2015, 14:34
miron написа:Pipilota написа:Винаги дава резултат върху всичко и така е от години, не се учудвайте и по-зле ще става, а и колкото повече замърсяваме природата няма как да искаме от нея да направи някакво чудо за нас, нали?
То лошото е, че и искаме, отгоре на всичкото.

Да , много точно, хем не се грижим, хем се оплакваме, когато има наводнения, дъждове, суша и подобни. Все пак ние изобщо не сме добри стопани..
03 Ное 2015, 13:06
За съжаление си права. Много малко хора мислят за природата, в повечето случаи си мислим, че нашите действия по никакъв начин няма да засегнат.
06 Яну 2016, 11:44
Когато видя такива снежни дни и си мисля, че може би има надежда за природата ни и за това, че наистина времето ще си влезе в нормите, но като слушам за затоплянето от +10 градуса отново ме обземат съмнения.
06 Яну 2016, 12:40
Ваня Стойчева написа:Когато видя такива снежни дни и си мисля, че може би има надежда за природата ни и за това, че наистина времето ще си влезе в нормите, но като слушам за затоплянето от +10 градуса отново ме обземат съмнения.
То не е добре и температурите да са с толкова рязка промяна, това хйич не е добре и не е никакъв положителен показател, за слъчващото се в света. Като цяло виждаме всяка година да има бедствия..
29 Мар 2017, 15:11
Имам си някакви притеснения за климатичните промени, разбира се. Но смятам, че имаме и още много неща, за които да се тревожим.
22 Апр 2017, 11:37
Като гледаме каква зима дойде в края на пролетта е време сериозно да се замислим какво и що и дали не правим огромна грешка по отношение на грижата си към околната среда...
22 Апр 2017, 12:09
Lollipop написа:Като гледаме каква зима дойде в края на пролетта е време сериозно да се замислим какво и що и дали не правим огромна грешка по отношение на грижата си към околната среда...
Засега от време на време такива случки има,но след няколко години.. внуците ни да му мислят!
24 Апр 2017, 16:18
Абе като се замислите няма нужда от излишно безпокойствие.. безсилни сме.