Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
20 Ное 2014, 12:21
Последните години сериозно си личат разликите от времето преди и времето сега. Сякаш до скоро не сме имали толкова тежки зими,а напоследък дори има жертви и това не е рядкост. Освен красивата зимна картинка, виждаме и затрупани улици

- winter.3.jpg (22.49 KiB) Прегледано 1022 пъти
аварирали коли, семейства нощуват по проходите.
Вие имате ли притеснения за живота си докато пътувате зимата, и страхувате ли се,че могат да настъпят крайни климатични промени?
Сега пак очакваме да падне снега и като се сетя, колко е красиво в планината през зимните месеци ми се иска да пътувам и да почивам сред природата. Но от друга страна като слушам как не се чисти и колко по-тежки стават зимите, вятърът е далеч по-силен и в действителност природата може да ни изненада много. И тук вече се появява страха, дали бихме се справили хората с климатичните промени?
20 Ное 2014, 12:32
Притеснявам се и то много, особено когато пътувам зимата.
Също и на мен ми е направило впечатление,че доста се е променил климата последните години. Притеснявам се един ден да не се окаже, че ще живеем в голям студ постоянно, или обратното.
24 Ное 2014, 11:14
Разбира се, че се притеснявам от промените във времето, това изобщо не е случайност, ние сами разрушаваме планетата си, няма как да не се притеснявам, виждаме,че и в нашата старана има вече климатични аномалии.
28 Ное 2014, 10:37
Притеснявам се, да, надявам се, че няма да има проблеми в бъдеще с планетата ни, макар че много се съмнявам.
04 Дек 2014, 17:36
Не чак да се страхувам, но не ми е приятна идеята за такива крайни промени!
05 Дек 2014, 18:00
Не много, и все пак не ми се иска да ме затрупа лавина в центъра на града.

Смятам, че ако се случи нещо, то ние сами го предизвикваме, изсичаме гори, замърсяваме реки и езера, как очакваме после всичко да е наред?
12 Яну 2015, 12:01
То тръгнало ли е да идва свършека, няма как да се спасиш
21 Яну 2015, 16:21
Като се замисля се притеснявам, разбира се

Не искам един ден да не се събудя или никога не настъпи лятото, гадно е, но ние си го просим хората
24 Мар 2015, 12:38
Чак голям страх не изпитвам, но сериозни резерви и притеснения нямам, все пак така или иначе, а каквото има да се случва, то ще се случи, независимо от останалото. Разбира се, това не значи, че трябва да съсипваме целенасочено природата ни.