Не знам на какво може да се дължи и аз съм била така но упорито съкратих миенето и сега бих казала, че дори е доста суха.rose_92 написа:И аз имам този проблем+себореен дерматит..И просто не виждам спасение от мазната коса. Ужасно е днес да се измиеш, а утре като станеш косата ти вече да не прилича на нищо, мазна в корените, прилепната по скалпа. Нито мога да я вдигна на опашка, нито нищо. Освен това мазната коса влияе и на самочувствието ми. Не знам как да се справя с този проблем. Иска ми се косата ми да е хубава поне 2 дни и да се мия на третия...Особено зимата е ад да се миеш всеки ден, а и като цяло е голяма досада. Като прибавим и ползването на сешоар почти всеки ден...Когато съм си била вкъщи съм се мила по-рядко, но нищо не се е променилo - косата ми си е все така мазна...
Anka написа:Не знам на какво може да се дължи и аз съм била така но упорито съкратих миенето и сега бих казала, че дори е доста суха.rose_92 написа:И аз имам този проблем+себореен дерматит..И просто не виждам спасение от мазната коса. Ужасно е днес да се измиеш, а утре като станеш косата ти вече да не прилича на нищо, мазна в корените, прилепната по скалпа. Нито мога да я вдигна на опашка, нито нищо. Освен това мазната коса влияе и на самочувствието ми. Не знам как да се справя с този проблем. Иска ми се косата ми да е хубава поне 2 дни и да се мия на третия...Особено зимата е ад да се миеш всеки ден, а и като цяло е голяма досада. Като прибавим и ползването на сешоар почти всеки ден...Когато съм си била вкъщи съм се мила по-рядко, но нищо не се е променилo - косата ми си е все така мазна...
rose_92 написа:Защото самите те явно нямат такива проблеми. Ако всеки ден, когато се събуждаха, косата им беше мазна и трябваше да я мият, сигурно щяха да отдават по-голямо значение на този проблем..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта