14 Яну 2016, 03:15
fawla написа:Пробвала ли си да провериш хормоните си, те са доста показателни при косопад?
14 Яну 2016, 08:51
rose_92 написа:fawla написа:Пробвала ли си да провериш хормоните си, те са доста показателни при косопад?
Да. Ходих на ендокринолог преди 2 години, но тя прецени, че щом хормона на щитовидната жлеза е в норми значи няма проблем..Аз си мисля, че може да имам проблем с половите хормони - повишен тестостерон например, но няма как да знам къде може да се крие причината за проблемите ми, а на лекарите им е все тая. А и без направление тия изследвания биха илезнали много скъпо...И затова се отказах да опитвам да намеря къде е проблема - явно няма кой да ми помогне.
18 Яну 2016, 14:17
Malina написа:rose_92 написа:fawla написа:Пробвала ли си да провериш хормоните си, те са доста показателни при косопад?
Да. Ходих на ендокринолог преди 2 години, но тя прецени, че щом хормона на щитовидната жлеза е в норми значи няма проблем..Аз си мисля, че може да имам проблем с половите хормони - повишен тестостерон например, но няма как да знам къде може да се крие причината за проблемите ми, а на лекарите им е все тая. А и без направление тия изследвания биха илезнали много скъпо...И затова се отказах да опитвам да намеря къде е проблема - явно няма кой да ми помогне.
Можеш да си пишеш на дерматолога във форума. Иначе да знаеш повечето хормони така или иначе са платени, тестостерона мисля, че 100% се плаща, така че със или без направление можеш да се изследваш. Много хормони не излизат повече от 70-80 лв. така че не е непосилно по принцип. Успех
18 Яну 2016, 14:54
18 Яну 2016, 15:33
Ваня Стойчева написа:Много е гадно да си без работа. Успех с намирането на нова работа! А от там нататък не отлагай дълго време, можеш да потърсиш и някой по-добър дерматолог, който да ти назначи изследвания.
18 Яну 2016, 15:38
19 Яну 2016, 16:40
Ваня Стойчева написа:Те затова младите бягат от тука.
Иначе за лекар можеш да пишеш на Д-р Тодева от форума да ти препоръча поне какви изследвания можеш да си пуснеш при първа възможност!