Решила съм да направя един по-специален сладкиш. Може би се разбира, че не ползвам често сметана, заради това искам малко повече съвети и тънкости, относно това как да процедирам с нея
Малко съм притеснена, понеже се падна на мен да нося тортата за едно събиране, а не ползвам сметана често, от друга страна сладкиша, който съм харесала да направя няма да стане същия без сметана

- strawberrycake.jpg (38.47 KiB) Прегледано 757 пъти
Надявам се да ми помогнете, понеже имам твърде много въпроси

Когато приготвяте сладкиш със сметана, добавяте ли към блата от нея, докато е още течна

Понеже вчера надникнах в магазина и видях, че има няколко вида, според процента масленост, кое е най-доброто, което мога да взема
Иии последно, трябва ли да загрявам сметаната преди да я разбия и как е по-добре на ръка или с миксер
Предварително се извинявам за невежеството

и благодаря за отговорите
