Решила съм да направя един по-специален сладкиш. Може би се разбира, че не ползвам често сметана, заради това искам малко повече съвети и тънкости, относно това как да процедирам с нея
Малко съм притеснена, понеже се падна на мен да нося тортата за едно събиране, а не ползвам сметана често, от друга страна сладкиша, който съм харесала да направя няма да стане същия без сметана Надявам се да ми помогнете, понеже имам твърде много въпроси
Когато приготвяте сладкиш със сметана, добавяте ли към блата от нея, докато е още течна Понеже вчера надникнах в магазина и видях, че има няколко вида, според процента масленост, кое е най-доброто, което мога да взема
Иии последно, трябва ли да загрявам сметаната преди да я разбия и как е по-добре на ръка или с миксер
Предварително се извинявам за невежеството и благодаря за отговорите