Парите имат ли значение, когато сме под чаршафите?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Парите имат ли значение, когато сме под чаршафите?

Мнениеот Fancy » 14 Фев 2017, 11:22

Както е казал народът, няма две добри. Ако едно нещо е наред, друго няма да е. Но това означава ли, че трябва да се отчайваме, допълнително сами да се стресираме и да мислим в леглото за проблемите си. Лесно е да се каже, доста усилия си трябват, за да се абстрахираш от всичко и да си позволиш малко радости.
Fancy

Мнениеот kalinka-kuku » 14 Фев 2017, 11:38

Не, че с някой богаташ бих се раздавала повече, но ако ме е хванал битовизма, със сигурност ще предпочета единствените ми тревоги да са свързани ас красотата ми, а не с прехраната и с изкретването на месеца. В първия случай ще ми се прави само секс. :mrgreen:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Guppy » 14 Фев 2017, 13:24

Имат, но малко значение, все пак, когато сме с любимия, парите трябва да са последната ни грижа, след като сме здрави и сме с човека, който обичаме, защо да не се отдадем на една романтична нощ, а трябва да се притесняваме постоянно за това, което ни липсва? Какво повече му трябва на човек от здраве и някой, който да обича?
Аватар
Guppy

Мнениеот Mon_ton » 21 Фев 2017, 10:38

Все пак, когато си с човека, който обичаш, нещата стоят по малко по-различен начин. Все пак това ни кара да изпитваме желание и нужда да бъдем с половинката си и това желание логично следва и нуждата от секс. Мисля, че за да повлияят парите, трябва да са минали доста години в семеен живот.
Аватар
Mon_ton

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси