Парите имат ли значение, когато сме под чаршафите?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Парите имат ли значение, когато сме под чаршафите?

Мнениеот Mon_ton » 25 Ное 2014, 09:37

Напоследък все повече се говори за това, че социалния статус, изобщо материалното оказва влияние върху взаимоотношенията ни, та взех да се чудя, това важи ли и за секса?

520340.jpg
520340.jpg (30.11 KiB) Прегледано 1225 пъти

Имат ли значение парите, когато сме се разгорещили, или креватните занимания под чаршафите нямат общо с портфейла? Дали, дори в семейството да имаме по-добър доход, това ще повлияе ли на сексуалния ни живот? Смятате ли,че може да се подобри, и изобщо парите да изиграят ролята на афродизиак в играта под чаршафите? :)))
Аватар
Mon_ton

Re: Парите имат ли значение, когато сме под чаршафите?

Мнениеот rabotnata pchela » 25 Ное 2014, 10:10

Не мисля, че ще имат значение при секса за една нощ да речем, но в продължителен план със сигурност ще са фактор. ;) Защото парите са доста важни за всичко, дори за това, да сме спокойни и да нямаме притеснения, ако по цял ден мислим утре какво ще ядем, ще можем ли да си платим сметките и т.н. няма как да ни се прави повече секс. ;) Ако сме спокойни може да се отдадем на тези удоволствия истински :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот S_Milenska » 25 Ное 2014, 13:04

И аз мисля, че е от значение, ако кажа друго ще бъде лъжа. Най-малкото по-скъпото легло е по-удобно :lol: :lol:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Мади Ранчева » 26 Ное 2014, 17:25

Аз пък не мисля така, то ако само ти е в главата как да си платиш сметките или в какви чаршафи си легнал, не мисля, че ще можеш да се отдадеш на удоволствието от мисли за битовизма :D
Мади Ранчева

Мнениеот S_Milenska » 26 Ное 2014, 18:08

Мади Ранчева написа:Аз пък не мисля така, то ако само ти е в главата как да си платиш сметките или в какви чаршафи си легнал, не мисля, че ще можеш да се отдадеш на удоволствието от мисли за битовизма :D

Е, да, но я си представи картинката, в която ти се чудиш дали утре ще имаш достатъчно да покриеш разходите на семейството си, колко отдадена ще бъдеш в секса? А ако всичко ти е тип-топ няма ли да се отпуснеш повече и да мислиш само за удоволствието? :roll:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Mon_ton » 26 Ное 2014, 21:38

Интересно, интересно, аз все пак продължавам да мисля, че може да бъдат от значение в една по-дълготрайна връзка и изобщо в семейството да речем, за младежки увлечения не е от значение. :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Pipilota » 27 Ное 2014, 10:11

Как да нямат, в единия случай се чувстваш платена - ако си някакъв вид държанка, в другия случай си мислиш, че животът ти е супер - ако вкъщи имаш всички екстри от-до, и третият най-кофти вариант е да се чудиш, нужен ли е този секс като опасност да счупи и така или иначе крехкото легло, пък и няма изгледи да се купи ново близките 20 години... :oops:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Ное 2014, 16:54

Нее, има значение преди да влезем под чаршафите и след като излезем от тях :lol: :lol: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Kaya » 28 Ное 2014, 16:46

До някъде ще влияят на това да се чувстваме по-спокойни и концентрирани в това, което правим и в щастието си като цяло, всеки проблем действа зле на либидото, а знаете, че финансовите проблеми могат доста сериозно да развалят настроението. Така че - да, със сигурност са от значение парите.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Anka » 01 Дек 2014, 16:29

Смятам, че са от значение, най-малкото държанка можеш да си купиш :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Но и като изключим това, ако човек е в добро настроение разбира се, че ще има по-добър секс, а настроението често е обвързано с парите, общо взето на тази земя всичко е пари :(
Аватар
Anka

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси