Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
22 Дек 2014, 15:34
Опитвала съм, но тези, които ми харесаха с такава украса отгоре ми направи впечатление, че беше много тънка, а сякаш масово се правят едни дебели украси и стават много сладки и гадни...
22 Дек 2014, 17:03
rabotnata pchela написа:Опитвала съм, но тези, които ми харесаха с такава украса отгоре ми направи впечатление, че беше много тънка, а сякаш масово се правят едни дебели украси и стават много сладки и гадни...

И аз не ги харесвам, но не съм опитвала както ти каза с много тънка глазура отгоре, може би ще са по-вкусни, няма да натъртва толкова вкуса на захар.
29 Дек 2014, 11:39
Моя приятелка беше направила такива меденки, много бяха сладки и много красиви, наистина не стават да ядеш по много, но бяха добри!:)
29 Дек 2014, 12:55
а как се праеи тази глазура айсинг или там както се казва, до сега съм опитвала само със захарно тесто и не беше зле. но пудрата захат трябва да е доста добре пресята, както и брашното!
29 Дек 2014, 16:25
franky написа:а как се праеи тази глазура айсинг или там както се казва, до сега съм опитвала само със захарно тесто и не беше зле. но пудрата захат трябва да е доста добре пресята, както и брашното!
Този айсинг е от белтък, 200гр. пудра захар и няколко капки лимон
30 Дек 2014, 16:48
Malina написа:franky написа:а как се праеи тази глазура айсинг или там както се казва, до сега съм опитвала само със захарно тесто и не беше зле. но пудрата захат трябва да е доста добре пресята, както и брашното!
Този айсинг е от белтък, 200гр. пудра захар и няколко капки лимон

Да точно така се прави и става течен и много вкусен, но си е голяма философия и това
07 Окт 2015, 13:26
Много ги ям тея меденки ид обре, че сега идва и Хелоуин, празника, който мразаят всички, че пак да си хапна от любимите ми сладки
03 Ное 2015, 16:41
Kaya написа:Malina написа:franky написа:а как се праеи тази глазура айсинг или там както се казва, до сега съм опитвала само със захарно тесто и не беше зле. но пудрата захат трябва да е доста добре пресята, както и брашното!
Този айсинг е от белтък, 200гр. пудра захар и няколко капки лимон

Да точно така се прави и става течен и много вкусен, но си е голяма философия и това

Може да се направи с прясно мляко и пудра захар, за да е по-безопасно, все пак на белтъка всички гледаме с едно на ум.
01 Дек 2015, 16:34
Но май така става по-гладко, някой обаче купува ли е белтък на прах?
02 Дек 2015, 10:57
Тази година и аз съм решила да пробвам с айсинг и да ги нарисувам. Даже тази картинка от началанта старница си я запазвам за да я използвам за пример. Много е красиво. Имам един фондан в хладилника стои от рд на малкия (от февруари) и мисля, че няма нужда да го ползвам. Евентуално мога да купя друг за основа, но определено в пъти повече съм се надъхала сама да рисувам. :)
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.