
rabotnata pchela написа:Опитвала съм, но тези, които ми харесаха с такава украса отгоре ми направи впечатление, че беше много тънка, а сякаш масово се правят едни дебели украси и стават много сладки и гадни...
franky написа:а как се праеи тази глазура айсинг или там както се казва, до сега съм опитвала само със захарно тесто и не беше зле. но пудрата захат трябва да е доста добре пресята, както и брашното!
Malina написа:franky написа:а как се праеи тази глазура айсинг или там както се казва, до сега съм опитвала само със захарно тесто и не беше зле. но пудрата захат трябва да е доста добре пресята, както и брашното!
Този айсинг е от белтък, 200гр. пудра захар и няколко капки лимон
Kaya написа:Malina написа:franky написа:а как се праеи тази глазура айсинг или там както се казва, до сега съм опитвала само със захарно тесто и не беше зле. но пудрата захат трябва да е доста добре пресята, както и брашното!
Този айсинг е от белтък, 200гр. пудра захар и няколко капки лимон
Да точно така се прави и става течен и много вкусен, но си е голяма философия и това
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта