Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
23 Фев 2017, 14:42
Покрай Великден ги запазвам за да боядисам яйцата, но иначе си ги хвърлям, не нзам що трябва да им търся приложение, мисля, че вече за всяко нещо сиима нещото, не е нуждано да се пазят скъсаните чорапогащници.
28 Фев 2017, 23:39
Не мога да измисля за какво друго могат да се ползват, само да ми пълнят чекмеджетата, докато им намеря някакво приложение. Направо ги хвърлям. Яд ме е само една бримка като има на хубав чорапогащник, но не може да се носи вече.
05 Мар 2017, 09:08
roksana написа:Не мога да измисля за какво друго могат да се ползват, само да ми пълнят чекмеджетата, докато им намеря някакво приложение. Направо ги хвърлям. Яд ме е само една бримка като има на хубав чорапогащник, но не може да се носи вече.
Аз ги нося, зависи къде е бримката, ако е някъде на високо и не се вижда под полата - продължавам, докато станат за в коша.
10 Мар 2017, 15:31
Не намирам причина изобщо да си пазя старите чорапогащници. След като се скъсат ги изхвърлям, все едно да си пазя старото бельо?!
10 Мар 2017, 15:54
И за мен е повече от безсмислено да се използват старите чорапогащници за каквотои да е било.
10 Мар 2017, 16:58
Все папк са толкова евтина и бързо късаща се дреха, че наистина е странно да се пази, да , да се запушват миши дупки или да се боядисват яйца хубаво, но това не може да се направи с всички чорапогащи :)
11 Мар 2017, 10:53
Сега се сетих, че със стар чорапогащник съм правила нещо гениално, бързах много и си отрязах един чорапогащник на чорапи и под панталона и айде

нямах подходящи чорапи, само че не се препоръчва,а ко ще се вижда,з ащото отгоре е разпуссснато :)
29 Мар 2017, 11:20
Kremiliya написа:Не съм правила, аз предпочитам да купя играчката, отколкото да я направя ;)
Могат да се направят и да са по-забавни за децата, защото ще са по-индивидуални.
29 Мар 2017, 11:46
Моите деца като бяха малки и с подобни кукли са играли и с какво ли не, нямахме големи възможности да ги глезим и подбирахме какво да им даваме.

Сега не знам на внуците си дали бих дал някой ден да си играят със стари чорапи, ако ги кефи що да не?