Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
29 Юли 2015, 16:07
Kaya написа:Защо да не си направи шарена сол? Стига да знае как дори ще е перфектна на вкус!
Да със сигурност ще е много по-вкусна от изветрялата купешка шарена сол, но досега не съм срещала никъде рецепта, някой да има такава?
29 Юли 2015, 17:10
Една колежка беше донесла на работа домашна шарена сол, наистина беше невероятно ароматна и вкусна, много искам пак да ми донесе, ама все забравя!
30 Юли 2015, 11:42
S_Milenska написа:Една колежка беше донесла на работа домашна шарена сол, наистина беше невероятно ароматна и вкусна, много искам пак да ми донесе, ама все забравя!
Супер, че си имаш такъв познат, питай я за рецептата и пропорциите, ние ще си разбъркаме
14 Авг 2015, 12:03
Не знам как се прави, но на времето на централния пазар продаваха домашна шарена сол, беше страхотна на вкус, не съм ходила да потърся, надявам се, че още продават.
31 Авг 2015, 13:36
Elica написа:Не знам как се прави, но на времето на централния пазар продаваха домашна шарена сол, беше страхотна на вкус, не съм ходила да потърся, надявам се, че още продават.
Сигурно има, навсякъде по пазарите може да се намери такава подправка. Аз напоследък много често използвам босилек и кориандър в смес за да си подправям зеленчуците като патладжан и тиквички, получава се добре.
04 Сеп 2015, 09:20
Напоследък съм луднала по магданоза, много често си правя песто с него. Също така обичам и горчицата, слагам я почти на всичко, главно в майонеза, а тя домашнат амайонеза върви с всичко.
04 Сеп 2015, 15:42
Не си правя много миксове и аз използвам традиционни подправки, напоследък взех да слагам лют пипер на повечето манджи и се получава добре, особено на патладжан и домати!
04 Сеп 2015, 22:31
Ползвате ли някакви готови миксове от подправки или пък бульони? В супата как замествате бульона, на мен супа с купче бульон ми харесва най-много!
07 Сеп 2015, 15:36
За мен най-добрият избор е да се използва шарена сол

Всичко си има и малко чили разбира се!
07 Сеп 2015, 16:34
И аз съм фен на шарената сол, но използвам различни подправки, най-често розмарин за месото, кимион за кайма, пипер за гъбите.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.