Наистина ли линиите на ръцете ни, могат да ни насочат правилно към бъдещето? Вярвате ли в гледането на ръка?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Наистина ли линиите на ръцете ни, могат да ни насочат правилно към бъдещето? Вярвате ли в гледането на ръка?

Мнениеот silver933 » 15 Дек 2014, 18:15

Malina написа:Въобще не вярвам на такива работи, то тогава животът ни би бил безсмислен.

Точно, като всичко се познава да не се мъчим изобщо :lol:
Аватар
silver933

Re: Наистина ли линиите на ръцете ни, могат да ни насочат правилно към бъдещето? Вярвате ли в гледането на ръка?

Мнениеот Anka » 30 Дек 2014, 13:46

Ако сме толкова прозрачни защо изобщо да си правим труда да се учим и да изграждаме характер и да се опознаваме, гледаме си линиите и айде, решаваме - с този ще ни бива, с този -не.
Аватар
Anka

Мнениеот Andrey » 30 Дек 2014, 15:44

изобщо не вярвам на такива глупости, за мен това са си точно глупости. Само е напрягащо да мислиш и за линиите на ръцете си, за хороскопа и за съдбата, сам решаваш бъдещето!
Аватар
Andrey

Мнениеот Krum » 23 Фев 2015, 17:43

Това си ес амо ала бала, стига глупости ;))) Не мисля, че някой здравомислещ би следвало да бъде подвластен на такива суеверия.
Аватар
Krum

Мнениеот Lollipop » 25 Фев 2015, 10:58

Krum написа:Това си ес амо ала бала, стига глупости ;))) Не мисля, че някой здравомислещ би следвало да бъде подвластен на такива суеверия.

И за мен са пълни глупости, но лошото е, че много хора се връзват на тези тъпотии, което е направо страшно и нелогично! :(
Аватар
Lollipop

Предишна

Назад към Хоби и развлечения