Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Наистина ли линиите на ръцете ни, могат да ни насочат правилно към бъдещето? Вярвате ли в гледането на ръка?

08 Дек 2014, 14:27

Винаги съм смятала, че гледането на ръка не е нещо, което е възможно и реално, но скоро научих, че всъщност си има нещо като наука за гледане на ръка.

Предполагам, че нещата, които повечето хора, разбиращи тази наука за гледане на ръка биха казали далеч ще се различи с мнението възрастните ромки, които причакват за всеки ъгъл, но явно има нещо в ръцете ни, което може да подскаже и насочи бъдещето :idea:

Намерих тази картинка с основните линии, които би трябвало да показват чрез ръцете ни на къде сме тръгнали :?
4732_f520.jpg
4732_f520.jpg (15.49 KiB) Прегледано 1632 пъти
Можете ли да се съгласите с това, което виждате? :?:
Смятате ли, че линиите на ръцете ни може да подскажат какво ни очаква или поне да ни напътстват към правилните за нас решения?
А въобще вярвате ли на всичко това? :shock: :roll: :mrgreen:

Re: Наистина ли линиите на ръцете ни, могат да ни насочат правилно към бъдещето? Вярвате ли в гледането на ръка?

08 Дек 2014, 14:34

Не вярвам, че линиите по ръката могат да покажат каквото и да било, вярно е, че бъдещето е в ръцете ни, но не и буквално :idea: :D :D

Re: Наистина ли линиите на ръцете ни, могат да ни насочат правилно към бъдещето? Вярвате ли в гледането на ръка?

09 Дек 2014, 12:10

Единственото, в което "вярвам", свързано с ръцете е, че като ме сърби лявата ръка вземам пари :lol: :lol: :lol:

09 Дек 2014, 12:19

Като гледам снимката, а след това ръката си чак се плаша, какво би могло да означава, а щом е превърнато в нещо, като наука, значи са направени достатъчен брой проучвания, за да се извлекат някакви изводи, които да са като общовалидни правила, предполагам :?

12 Дек 2014, 09:58

Aз половината линии ги нямам по ръката си :lol: :lol: :lol:

12 Дек 2014, 10:43

Не вярвам линиите на ръцете означават нещо :)

12 Дек 2014, 10:51

И аз не вярвам да имат някакво значение :)

12 Дек 2014, 11:20

Pipilota написа:Aз половината линии ги нямам по ръката си :lol: :lol: :lol:

Мисли му тогава... :lol: :lol: :lol: :lol: На мен също ми липсва една линия, така че няма как да се доверя на това ;)

12 Дек 2014, 11:52

Всеки има право да вярва на каквото си поиска, ако някой е решил, че това е истина може със ставането и с лягането да си проверява линиите :D

15 Дек 2014, 17:20

Въобще не вярвам на такива работи, то тогава животът ни би бил безсмислен.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2