Andrey написа:Абе важното на всички да им е комфортно, останалото е все тая, кви рискове може да има, най-много да се наложи по-често да правите секс прави.![]()
![]()
Jully написа:Andrey написа:Абе важното на всички да им е комфортно, останалото е все тая, кви рискове може да има, най-много да се наложи по-често да правите секс прави.![]()
![]()
Прав си, всяко семейство чувства връзката с децата си по различен начин и всеки сам може да намери своя комфорт. Обикновено мъжете са недоволни заради липсата на интимни ласки.
Mon_ton написа:Не мисля, че малката ще спи при нас, скоро когато се роди. Мисля, че това е грешка, детето може да изгради близост с родителите си и без да им спи в леглото.
Ginger написа:Mon_ton написа:Не мисля, че малката ще спи при нас, скоро когато се роди. Мисля, че това е грешка, детето може да изгради близост с родителите си и без да им спи в леглото.
В началото може би и ти ще искаш да е при теб, но по-късно при порастването, то и аз не съм ок детето да ни е в леглото, най-малко не е достатъчно хигиенично
Назад към Бременност, раждане и майчинство
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта