Спите ли с бебето си? До каква възраст оставаше във вашето легло и какви рискове крие за вас това?

Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа

Re: Спите ли с бебето си? До каква възраст оставаше във вашето легло и какви рискове крие за вас това?

Мнениеот Andrey » 25 Юни 2015, 12:49

Абе важното на всички да им е комфортно, останалото е все тая, кви рискове може да има, най-много да се наложи по-често да правите секс прави. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Andrey

Re: Спите ли с бебето си? До каква възраст оставаше във вашето легло и какви рискове крие за вас това?

Мнениеот Jully » 28 Юли 2015, 06:04

Andrey написа:Абе важното на всички да им е комфортно, останалото е все тая, кви рискове може да има, най-много да се наложи по-често да правите секс прави. :lol: :lol: :lol:

Прав си, всяко семейство чувства връзката с децата си по различен начин и всеки сам може да намери своя комфорт. Обикновено мъжете са недоволни заради липсата на интимни ласки.
Аватар
Jully

Мнениеот Mauritius » 28 Юли 2015, 12:52

Jully написа:
Andrey написа:Абе важното на всички да им е комфортно, останалото е все тая, кви рискове може да има, най-много да се наложи по-често да правите секс прави. :lol: :lol: :lol:

Прав си, всяко семейство чувства връзката с децата си по различен начин и всеки сам може да намери своя комфорт. Обикновено мъжете са недоволни заради липсата на интимни ласки.

Според мен това тежи и на жените, но при тях не е чак така при положение, че умът ти е в детето и дори да се отдадеш на интимности, то все ще ти се причува, че плаче, дори в такива моменти не зная дали която и да е жена изпитва удоволствие от секса :?
Mauritius

Мнениеот Rali_hr » 07 Авг 2015, 09:43

Особено след раждането мъжете веднага са готови да правят секс изобщо не мислят за това, че жената все още се настройва към новия живот, който има. Все пак да не се лъжем, за мъжа появата на детето значи още 1 човек за гушкане, дето вечер плачи. С времето се научава да игнорира този звук и си спи спокойно, докато майката трепери с нощи над кошарата. Абе не е лесно, и по цял ден с бебета, подмяна на памперси и мъчене да се накърми,борба с колики, накрая мъжът иска секс без да е проявил грам нежност към жена си и разбиране към лудницата в която е по цял ден.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Mon_ton » 07 Авг 2015, 10:34

Не мисля, че малката ще спи при нас, скоро когато се роди. Мисля, че това е грешка, детето може да изгради близост с родителите си и без да им спи в леглото.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Ginger » 07 Авг 2015, 11:06

Mon_ton написа:Не мисля, че малката ще спи при нас, скоро когато се роди. Мисля, че това е грешка, детето може да изгради близост с родителите си и без да им спи в леглото.

В началото може би и ти ще искаш да е при теб, но по-късно при порастването, то и аз не съм ок детето да ни е в леглото, най-малко не е достатъчно хигиенично :idea:
Ginger

Мнениеот Jully » 07 Авг 2015, 13:43

Ginger написа:
Mon_ton написа:Не мисля, че малката ще спи при нас, скоро когато се роди. Мисля, че това е грешка, детето може да изгради близост с родителите си и без да им спи в леглото.

В началото може би и ти ще искаш да е при теб, но по-късно при порастването, то и аз не съм ок детето да ни е в леглото, най-малко не е достатъчно хигиенично :idea:

Koe e нехигиеничното?!? :shock: Такова оправдание не съм чувала никога!
Аватар
Jully

Предишна

Назад към Бременност, раждане и майчинство