Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
20 Яну 2015, 22:51
Mauritius написа:Според мен това е недобро кръвообращение, затова и прави проблеми като застудее, лошото е, че понякога ставите остават така деформирани и малко неща могат да им помогнат!
Ако си замръзнал на -15 градуса надали можеш да мислиш за добро кръвообращение на пръстите на ръцете примерно или на краката, ти трябва да си почти уникат, че да ти се обръща толкова кръвта в тези толкова крайни крайници.
21 Яну 2015, 15:41
измръзването е много опасно, за щастие вече, температурите май станаха пролетни и няма опасност да замръзнем
24 Яну 2015, 15:03
Аз получавам сърбеж и напукане не само през зимата, явно такава ми е кожата, не знам. Обикновените кремове не помагат и затова трябва да се мажа с един медицински балсам за ръце .
24 Яну 2015, 15:29
И на мен ми се бяха съсухрири ръцете и за почнах да се мажа постоянно дори си донесох крем в офиса и вече нещата са по-добре, нямам рани
26 Яну 2015, 14:40
И аз си го нося непрекъснато с мен, колежките ми редовно се „възползват“ от него, защото много го харесаха
26 Яну 2015, 14:45
Зимата жената върви винаги в комплект с крем за ръце май!

Аз също използвам постоянно и за щастие ръцете ми тази година са в по-добро състояние, иначе постоянно се нацепват и ме болят страшно много!
27 Яну 2015, 16:44

Затова съм много доволна, че си открих марка, която има чудни продукти и за ръце, и за устни, даже и за крака.
27 Яну 2015, 16:54
Tinki написа::D Затова съм много доволна, че си открих марка, която има чудни продукти и за ръце, и за устни, даже и за крака.
Ами сподели с нас де!
Аз получих сега един подарък от чужбина, много готини, кремовете за ръце ми подействаха за няколко дни!
28 Яну 2015, 12:51
Споделям веднага

Продуктите са на Flexitol , бяха ми препоръчани и не съжалявам, че си взех. Имат лосиони, кремове, за напукани устни също, за ръце и крака на основата само на натурални съставки и затова са много ефективни.
28 Яну 2015, 14:10
Tinki написа:Споделям веднага

Продуктите са на Flexitol , бяха ми препоръчани и не съжалявам, че си взех. Имат лосиони, кремове, за напукани устни също, за ръце и крака на основата само на натурални съставки и затова са много ефективни.
За
тези ли става въпрос, изглеждат добре на описание, пък и цената им не е никак лоша! Ще пробвам, аз имам много суха кожа по лицето и вечно е обелено сякаш