Лекували ли сте цистит с билки?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Лекували ли сте цистит с билки?

Мнениеот S_Milenska » 30 Дек 2014, 10:50

Harmony написа:цистита никак не го свързвам с видовете бельо, какво значение има, според вас?

Има разбира се, бактериите най-много се разнасят с прашките, това не бива да ви е ежедневното бельо, а само в определени случаи :oops: :lol: . А за памука - той е единствената дишаща материя, затова е важно да се носи памучно бельо, а да не е много красиво за дантелен секс, но е безопасен за ежедневно носене, това са важни неща.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот rose_92 » 05 Яну 2015, 20:40

Бельото е важно нещо, когато имаш цистит. И аз преди го избирах по красота и това дали е секси и изобщо не съм гледала материята, но сега вече имам почти и само памучни бикини и гащи и не нося никакви прашки, защото чрез тях бактериите ешерихия коли се пренасят от ануса към влагалището (както ако след като пишкате се забърсвате отзад напред - трябва да го правите наобратно). ;)
rose_92

Мнениеот Pipilota » 06 Яну 2015, 10:11

Много е важно бельото не само при цистит, ами по принцип. За секси бельото спазвайте следната поука "Мъже, ако жената е в еднакъв цвят бельо, то значи не вие сте решили, че тази вечер ще има секс". :!:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Kaya » 29 Юли 2015, 07:04

Толкова е гаден цистита и все жените се тормозят с него. :( Наистина и бельото и хигиената са важни и водата. Иначе аз мога да препоръчам скоро ми казаха за коса от царевица. Тя е деуретик и помага доста.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Предишна

Назад към Домашен лекар