Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква промяна откривате във вагината си след раждането?

26 Юни 2017, 15:19

Когато имаме проблем все го обръщаме на шега, явно за това сме я докарали до напиках се от смях! :) жалко, че и кихането много спомага,а йде може и да не се смеем, но другото няма спиране.

27 Юни 2017, 10:36

Аз ако имам такъв проблем бързо ще търся начин да се справя с него, добре е, че в действителност може да се поправят толкова лесно нещата, а не е нужно да се подлагаме на някакви по-сложни процедури, които биха изисквали да нощуваме по болниците.

27 Юни 2017, 15:24

О,да, другата процедура май си е бая сериозна .. не знам прави се някаква операция май май.

27 Юни 2017, 15:44

Oперация си е неприятно много. Упойки, неразположения..не е работа, а и мен би ме било страх.

28 Юни 2017, 09:37

И мен ще ме е страх, а това е чиста работа. Вършат каквото имат, ставаш и си заминаваш.

28 Юни 2017, 11:42

То с операция едва ли могат да ти стегнат мускулите, според мен се прави за естетика. Мадона май си беше правила такава.
Gold, как е майка ти, кога е другата процедура?

28 Юни 2017, 12:22

Втората процедура на мама ще е след две седмици. За сега вижда леко стягне на тъканите, но казва, че докторът и е казал, че при нея видим ефект може да се очаква след втората процедура най-рано. Тя няма търпение вече. :grin:

29 Юни 2017, 21:27

Интересен метод, вече какви ли не нововъведения има. Ако има ефект подобен лазер, ще е много добре за всички раждали жени. А пият ли се някакви лекарства след процедурата, прави ли нещо специално като препоръка.

30 Юни 2017, 10:35

Супер, че това може да се реши. Това всъщност е най-големия проблем при раждалите жени. Разкъсванията са рядко, пък и за тях се намира решение още по време на самото раждане. Обаче инконтиненцията остава и с годините се влошава.

30 Юни 2017, 10:53

Не знам колко се намира решение за разкъсванията по време на раждането.. то като има разкъсвания, лекарите те шият и оттам се натрупва съединителна тъкан, получават се сраствания и
започват вагиналните неразположения. Нефертити, препоръката след процедура е без интимни контакти една седмица.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 61