15 Яну 2018, 17:24
Моника, при някои за съжаление е така. Освен всичко друго е въпрос и на лична хигиена. Изпускат се, но се къпят веднъж седмично.
Pipilota, и без да споделят след е ясно. Да се подходи с такт, но трябва да им се помага.
23 Яну 2018, 14:53
Знаете ли сега се сещам за една приятелка на майка ми, която поради този проблем ходеше даже с памперс. А по това време тя си беше жена на средна възраст, даже по едно време сериозно се беше депресирала и спря да ходи на работа, личеше и че носи памперс, защото изглеждаше все едно е напълняла в тази област. много неприятна история, трбва да се поинтересвуам дали този проблем продължава при нея, макар че оттогава насам е минало доста време
23 Яну 2018, 19:44
nefertiti написа:Знаете ли сега се сещам за една приятелка на майка ми, която поради този проблем ходеше даже с памперс. А по това време тя си беше жена на средна възраст, даже по едно време сериозно се беше депресирала и спря да ходи на работа, личеше и че носи памперс, защото изглеждаше все едно е напълняла в тази област. много неприятна история, трбва да се поинтересвуам дали този проблем продължава при нея, макар че оттогава насам е минало доста време

Това наистина е проблем,дано жената да научи за метода и да реши проблема. како ли не правим, за да дарим света с деца.. :
24 Яну 2018, 11:08
По-добре секцио, няма да се разваля здравето ни на половите органи! В крайна сметка, ако се роди секцио, всичко това се пропуска като проблем.
12 Фев 2018, 17:08
svetlozara, начина на раждане и дали си раждал не са определящи. Инконтиненция може да получиш следствие на инфекция, слаба мускулатура, хормонален дисбаланс.
13 Фев 2018, 10:44
Може и да се получи свличане дори и без човек да е раждал, женски му работи за съжаление. Хубаво, че този метод е толкова достъпен! :)
13 Фев 2018, 12:41
Между другото, пореди да се стигне до намеси, могат да се пробват упражненията на кегел, особено за по-леки случаи са напълно достатъчни за решаване на проблема
14 Фев 2018, 17:11
Не знам до колко е истина, но наскоро ми казаха, че и секса помагал. Било като с всеки мускул, колкото повече го тренираш, толкова по-добре... :)
15 Фев 2018, 14:02
Интересно, ама има логика де, стимулира естествената му правилна функция.. защо да не помага...
06 Мар 2018, 18:11
Видях интервю на д-р Николов в списание Ева. По случай осми март, утре ще има безплатен семинар на тема женско здраве. Та който има възможност да отиде е добър вариант за консултация:
http://www.eva.bg/article/33828-Usmivkata-na-Mona-Liza