Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: За какви подаръци мечтаехме като деца?

19 Дек 2014, 17:37

Всичко беше барбита, все това исках, а сега колко са скъпи не е истина, то не че преди не бяха де , но тогава не оценяхме парите хич ;)

19 Дек 2014, 18:04

Malina написа:Всичко беше барбита, все това исках, а сега колко са скъпи не е истина, то не че преди не бяха де , но тогава не оценяхме парите хич ;)

О, за сегашните играчки и дума не мога да кажа, тук са някакви откачени пари и истории, страхотия си е .

21 Дек 2014, 09:29

Kremiliya написа:Когато бях малка много исках да имам кукла и то голяма, за щастие, тогава баща ми ходеше често до Съюза - както си му казвахме тогава и ми донесе еднометрова кукла, която сега намирам за зловеща. :lol:

Aз също имам една огромна кукла, наистина е поне метър висока! Даже още стои прибрана в къщата на мама и тати :)))

21 Дек 2014, 10:26

Имаше едни игри, в които имаше тетрис, много ги харесвах :)

21 Дек 2014, 10:40

Когато бях дете нямаше много играчки, но си мечтаехме пак за същите неща, колички, самолетчета, кукли :)

21 Дек 2014, 14:35

Rali_hr написа:Много исках да имам папагалчета като малка, като тези:
birdincage.jpg

И вчера да ви кажа, видях на едно момиченце Дядо Коледа да подарява точно такова! :mrgreen:

Аз имах такива папагалчета, за съжаление обаче ги уморих, когато бях малка :(( не знаех, че може да ги нахраня или с хляб или с краставица, след като нямат друга храна.... :roll:

06 Яну 2015, 10:44

И аз съм уморявала такива папагалчета, сега дъщеря ми иска да имаме папагалчета, пък аз обещах за първия учебен ден... :roll:

06 Яну 2015, 12:42

Lollipop написа:И аз съм уморявала такива папагалчета, сега дъщеря ми иска да имаме папагалчета, пък аз обещах за първия учебен ден... :roll:

Те са много сладки, но аз се чудя, не пренасят ли доста зарази, трябва ли да минават през ветеринар..
Иначе у дома сега са на хит всякакви глупости, които ги има по телевизията. Май децата не са се променили от миналото ив момента, с тази разлика, че сега избора е по-голям.

06 Яну 2015, 13:17

Животните винаги са били хитов подарък :)

06 Яну 2015, 17:40

Мечтаех да имам кукла Барби, получих я вече като доста голяма.. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4