Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: За какви подаръци мечтаехме като деца?

06 Яну 2015, 18:19

Slavena написа:Мечтаех да имам кукла Барби, получих я вече като доста голяма.. :)

в моето детство още нямаше кукли барби май, тогава много исках да имам кукла с много рокли :))

07 Яну 2015, 10:19

За вкалче си мечтаех като тези по филмите, които обикалят много много.. :)) обаче се оказа, че няма такива в България, нито сега, нито преди.

17 Апр 2015, 15:18

Много исках да имам папагалчета, но така и не получих желания подарък! :(

15 Май 2015, 11:11

silver933 написа:За вкалче си мечтаех като тези по филмите, които обикалят много много.. :)) обаче се оказа, че няма такива в България, нито сега, нито преди.

Да май и сега няма такива яки влакчета и аз винаги съм искал да имам такъв. :)

29 Юни 2015, 11:19

Различни неща, много исках да имам барби и аз като останалите, имаше едни коне кожени ли какви бяха, доста скъпи и за това много си мечтаех! :)

29 Юни 2015, 14:27

Pipilota написа:Различни неща, много исках да имам барби и аз като останалите, имаше едни коне кожени ли какви бяха, доста скъпи и за това много си мечтаех! :)

Какви са тези коне?
Аз като малка исках да имам тамагочи. :lol:

29 Юни 2015, 15:18

Преди толковамного години, най-голямото ми желание беше да получа голяма кукла! :

30 Юни 2015, 06:31

Ваня Стойчева написа:Преди толковамного години, най-голямото ми желание беше да получа голяма кукла! :

Куклите бяха запазена марка, онези големите рускиет няма да ги забравя, още и още изпитвам ужас от кукли, но те бяха хит:)

30 Юни 2015, 12:06

И сестра ми имаше една страшна кукла, наследство от майка ни, е няма такъв ожас, беше мега плашеща, точно такава руска кукла, не знам как са ги правили, или е заради филмите с Чъки. :mrgreen:

13 Юли 2015, 11:54

Andrey написа:И сестра ми имаше една страшна кукла, наследство от майка ни, е няма такъв ожас, беше мега плашеща, точно такава руска кукла, не знам как са ги правили, или е заради филмите с Чъки. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: Всички сме го гледали и филма и сме преживявали ужаса на руските кукли хахаха
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4