За какви подаръци мечтаехме като деца?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

За какви подаръци мечтаехме като деца?

Мнениеот S_Milenska » 19 Дек 2014, 14:03

Винаги съм се чудила и ми е било смешно като се започне с историите за ДЕЦАТА НА 90-те! Вярно, че тогава времената бяха други, но и сегашните деца не са "много глупави", както масово ги определят. :evil:
И покрай Коледа пак се заговори за подаръците и си казах, че ще е интересно да ви попитам вие за какво сте си мечтали като малки? Какво поръчвахте на добрия старец или за рождения си ден? :D
Аз имам спомен, че много исках за подарък Барби с кон! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Barbie.jpg
Barbie.jpg (22.05 KiB) Прегледано 1067 пъти

Само че този кон на снимката не може да стъпи и на малкото копитце на моя кон от преди 16-17 години, дори детето ми до скоро игра с него! :D
Обаче като гледам, сегашните деца искат същите подаръци, само че видът им е по-различен... поне според мен... :roll:
И все пак да ви попитам, вие какво искахте като деца, пък и може да споделите вашите деца днес какви подаръци искат, да намерим разликите, ако има такива, а и да си спомним малко за детските ни години! :)
Аватар
S_Milenska

Re: За какви подаръци мечтаехме като деца?

Мнениеот Rali_hr » 19 Дек 2014, 14:59

Много исках да имам папагалчета като малка, като тези:
birdincage.jpg
birdincage.jpg (33.32 KiB) Прегледано 1057 пъти

И вчера да ви кажа, видях на едно момиченце Дядо Коледа да подарява точно такова! :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Snejna » 19 Дек 2014, 15:26

Не си спомням, а и аз съм по-скоро дете на 80-те а не на 90-те :lol:
По мое време си беше лукс да имаш чорапогащник, а какво остава за подобни играчки. Играехме си с парцалени кукли :)
Аватар
Snejna

Мнениеот dessiblond » 19 Дек 2014, 15:29

Никога не исках играчки за каквито и да е поводи, исках само животни и аз, нямаше значение какво, може би единствената играчка, която излезна, когато вече бях доста по-голяма, но искам и до ден днешен, въпреки че има подобни игри по мобилните дивайси, то това е тамагочито...
images.jpg
images.jpg (6.09 KiB) Прегледано 1050 пъти
:idea: :idea:
dessiblond

Мнениеот Andrey » 19 Дек 2014, 15:32

dessiblond написа:Никога не исках играчки за каквито и да е поводи, исках само животни и аз, нямаше значение какво, може би единствената играчка, която излезна, когато вече бях доста по-голяма, но искам и до ден днешен, въпреки че има подобни игри по мобилните дивайси, то това е тамагочито...

Тези тамагочковци ги има и до днес! Но като си спомня, че едно време ги купувахме с парите си от закуска събрани за 2-3 дена, то днес е близо 50 лв - визията му е същата. :shock:
Аватар
Andrey

Мнениеот Andrey » 19 Дек 2014, 15:36

Пък аз много исках да имам кола с дистанционно, те бяха с кабел, хахахах ;) доста тъпо, така или иначе трябва да ходиш след колата. :lol: :lol:
Аватар
Andrey

Мнениеот Kremiliya » 19 Дек 2014, 16:23

Когато бях малка много исках да имам кукла и то голяма, за щастие, тогава баща ми ходеше често до Съюза - както си му казвахме тогава и ми донесе еднометрова кукла, която сега намирам за зловеща. :lol:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Krum » 19 Дек 2014, 16:29

Като бях малък и банан ад поискаш си беше лукс, забравил съм вече преди 30 години ... но си спомням, за един рожден ден толкова исках колело... но така и не получих :(
Аватар
Krum

Мнениеот Mon_ton » 19 Дек 2014, 17:04

Аз съм малка още и ми е трудно да се похваля, но много исках да си имам куче от тези интерактивните, които лаят и подскачат :lol:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 19 Дек 2014, 17:14

Е, преди нямаше чак толкова много неща но пък пак беше забавно. то аз съм родена преди 20г. нямам много спомени от липсващите играчки от едно време, но все пак да кажа, аз много исках да имам кукла, която пишка. :mrgreen: :oops:
Аватар
Elica

Следваща

Назад към Възпитание, грижа и съвети