Правила на форума
Добави отговор

Re: Сдържаните и мрачни мъже по-секси, съгласни?

28 Юни 2018, 14:02

Всички си падат по лоши момчета, но като се опариш, започваш да се оглеждаш за някое добро.

28 Юни 2018, 15:20

ivi89 написа:Всички си падат по лоши момчета, но като се опариш, започваш да се оглеждаш за някое добро.

Ткаа е, ама като нещо е секси, то не е задължително емоционално да се париш на него, аз така го разбирам. Не мисля изобщо за връзка и подобни неща. :oops: :grin:

28 Юни 2018, 16:26

Секси са, изглеждат лоши, изглеждат така както казахте с проблеми, малеее да искаш само да ги утешаваш! Ама и външния вид си има значение де, ся ако е някой отпуснат грозник колкото и да е сдържан - еми сори! :)

28 Юни 2018, 17:47

Абе те с хубавите тела винаги са секси, без значение дали са сдържани или не.

28 Юни 2018, 18:18

Pacienti написа:Абе те с хубавите тела винаги са секси, без значение дали са сдържани или не.

А да си дойдем на думата, пък и стига сме се правили на светици тука, и ние сме хора и ние се заглеждаме! :mrgreen: то морал, морал, да ни четат по другите теми какви сме морални :mrgreen:

23 Юли 2018, 18:06

Оооо, нашите фантазии край нямат, ако знаеха мъжете за какво си фантазират жените, техните медицински сестрички щяха да треперят от страх. Естествено, че по мрачните мъже са по-секси, тъй като в нашите фантазии те крият свои тайни мрачни като тях, е в повечето случаи може и хич да няма такива тайни, но в своя защита мога да кажа само,бедна ви е фантазията, колко ми е богато въображението... :grin: :grin: :grin: :grin: :twisted: :twisted:

27 Юли 2018, 14:44

Dalia написа:Оооо, нашите фантазии край нямат, ако знаеха мъжете за какво си фантазират жените, техните медицински сестрички щяха да треперят от страх. Естествено, че по мрачните мъже са по-секси, тъй като в нашите фантазии те крият свои тайни мрачни като тях, е в повечето случаи може и хич да няма такива тайни, но в своя защита мога да кажа само,бедна ви е фантазията, колко ми е богато въображението... :grin: :grin: :grin: :grin: :twisted: :twisted:

точно,в сичко е във фантазиите, никой тук не говори, че ще тръгнем да търсим посърнали мъже по улицата и да им предлагам енякакви интересни занимание като от филмите за възрастни. Мистериите оставят въображението да играе.. :D

27 Юли 2018, 16:21

Не, какво да има е по-секси? Не че големите мърморковци са мн приятни, но не мисля, че това е определящо.

30 Юли 2018, 17:43

"Здрач" :grin:

01 Ное 2018, 13:00

Сдържан мъж не означава непременно лош :mrgreen:
Аз също харесвам по-сдържани мъже. Мрачни не бих казала, но сдържани и по-мълчаливи.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3