Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бракът скъсява живота или за депресията вкъщи

29 Дек 2014, 17:00

Омъжена съм от 10 години и мога да ви кажа, че е страхотно, но е важно разбира се за кого сте женени. Ако си създавате сами главоболия, като нищо да изпаднете самите вие или половинката ви в депресия, човек трябва да живее с усмивка, имаме един живот :)

29 Дек 2014, 17:10

МНого забавно звучи това, точно и Коледно и семейно и всичко останало, това ми напомня, че след празниците обикновено има бум на разводите - защо ли? Явно през останалото време не можем да разберем в какви чудовища сме се превърнали, а по празниците прекарваме страшно много време заедно и се преоткриваме. :mrgreen: :lol:

30 Дек 2014, 10:54

Pipilota написа:МНого забавно звучи това, точно и Коледно и семейно и всичко останало, това ми напомня, че след празниците обикновено има бум на разводите - защо ли? Явно през останалото време не можем да разберем в какви чудовища сме се превърнали, а по празниците прекарваме страшно много време заедно и се преоткриваме. :mrgreen: :lol:

Сега ще се чуе дали и тази година ще има такъв бум, сигурно...
Но когато живееш с човек, с който трудно се разбираш, нормално да не ти се прибира вкъщи и да си депресиран.

30 Дек 2014, 12:54

mix_twix написа:Ето затова не мисля да се женя, правя си 2-3 хлапета от няколко жени и после пей сърце няма да си докарвам инфаркти и самоубийствени състояния! :ugeek:

Той и моя мислеше така и сега хич не ми е весело. Все пак децата трябва да имат родители.

30 Дек 2014, 13:31

Slavena написа:
mix_twix написа:Ето затова не мисля да се женя, правя си 2-3 хлапета от няколко жени и после пей сърце няма да си докарвам инфаркти и самоубийствени състояния! :ugeek:

Той и моя мислеше така и сега хич не ми е весело. Все пак децата трябва да имат родители.

А не това не е добър вариант, може би само ако родителите вече толкова са си скъсили живота, че не се понасят. :lol:

30 Дек 2014, 16:26

Сега какъв е извода, или да правим деца и да си ги гледаме по отделно, или да се мерим кой кого може да депресира повече. :lol: :lol: :lol: :lol:

30 Дек 2014, 16:37

Rali_hr написа:Сега какъв е извода, или да правим деца и да си ги гледаме по отделно, или да се мерим кой кого може да депресира повече. :lol: :lol: :lol: :lol:

Е хубаво е да имаш една сватба зад гърба си, купона е жесток! :mrgreen:

30 Дек 2014, 21:25

Вярвай си, не всички имат късмета на Боб Марли, нали се сещаш :mrgreen: :mrgreen:

04 Яну 2015, 13:42

Аз все още съм сгодена, значи имам време да избягам! :lol: :lol: :lol:
Обаче си мисля, че проблемът на брака не е в самия брак, а в хората, които участват в него, ако имате дразки няма как да не се депресираме... и сега се сещам за един виц:
"Тате, вярно ли е, че индийците разбират каква е жена им след сватбата?
- Не само индийците, сине.." :lol: :lol: :lol:

04 Яну 2015, 14:42

Malina написа:Аз все още съм сгодена, значи имам време да избягам! :lol: :lol: :lol:
Обаче си мисля, че проблемът на брака не е в самия брак, а в хората, които участват в него, ако имате дразки няма как да не се депресираме... и сега се сещам за един виц:
"Тате, вярно ли е, че индийците разбират каква е жена им след сватбата?
- Не само индийците, сине.." :lol: :lol: :lol:

Аз се чудя, защо винаги изкарват жените лошите в брака, нали се сещате, мъжа иска само да излезе веднъж седмично с приятели да пие бира, а ужасната жена постоянно крещи и отказва. Мисля си, че мъжете не са чак толкова невинни, иначе жените нямаше толкова да се ядосват. Вярно, че компромисите са основата на това, да не влизаме в брачна депресия, но и мъжете не са цвете за мирисане, понякога и ние разбираме що за бурени са след сватбата :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6