Жената и мъжът вечно скарани, а детето някъде по средата се чуди какво да прави. И да ви кажа мисля си, че е истина това - бракът води само до депресии! Вие представяте ли си постоянното напрежение, под което са всички в семейството, жената да не се разсърди, мъжът да не си намери любовница и си мисля, че точно тези съмнения отключват реакциите, от които се боим.

Имам много приятелски семейства, в които се твърди, че по отделно съпрузите не обичат да излизат, но аз по-скоро си мисля, че си забраняват.

Друго, което ми прави впечатление за отключване на депресията и образуване на нерви = болести, това е постоянното мрънкане за едно или друго и липсата на внимание между партньорите. Какво ще рече това - жената казва "Простри дрехите", а мъжът си мисли "това ще ми се размине". Накрая жената е бясна и сърдита, мрънка целия ден и скандала минава на високо ниво и всички си лягат сърдити... Не знам от брака ли е, или като цяло е трудно да съжителстваш с някой, а и след като не можеш защо изобщо се хващаш на това хоро?

Вие мислите ли, че бракът равен на депресия и нещастие, или е точно обратното и как стои положението при вас самите и какви трудности намирате в брака си?