Бракът скъсява живота или за депресията вкъщи

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Бракът скъсява живота или за депресията вкъщи

Мнениеот Mon_ton » 30 Апр 2015, 15:50

Аз не съм съгласна, семейният живот е страхотен и трябва да го изживяваме по един или друг начин, след като сме намерили истинската си любов то защо да се оплакваме? :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 30 Апр 2015, 16:14

Mon_ton написа:Аз не съм съгласна, семейният живот е страхотен и трябва да го изживяваме по един или друг начин, след като сме намерили истинската си любов то защо да се оплакваме? :)

Много правилно, след като сме си направили избора да си носим последствията! :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот Malina » 30 Апр 2015, 16:32

Все пак, за всеки брак има лекарство - развод, така че спокойно се жени народе :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Pipilota » 04 Май 2015, 08:58

Malina написа:Все пак, за всеки брак има лекарство - развод, така че спокойно се жени народе :)

Е ти представяш ли си да тръгваме с нагласата, че ще се развеждаме, тогава изобщо няма смисъл и гаджета да ставаме, ще си обслужваме личния кеф.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lollipop » 04 Май 2015, 09:02

Локумът написа:Сега въпросът е, как да се излекуваме от семейния живот и от брака като цяло? :mrgreen:

Като мислиш преди да се вречеш на някого или преди да създадете семейство или да си се обещаете един на друг. ;) Много ми е странно как някои хора свиват гнездо на върха на непоносимостта си още като гаджета, е как няма да ги гони депресия още от първите години? :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Malina » 04 Май 2015, 16:52

Pipilota написа:
Malina написа:Все пак, за всеки брак има лекарство - развод, така че спокойно се жени народе :)

Е ти представяш ли си да тръгваме с нагласата, че ще се развеждаме, тогава изобщо няма смисъл и гаджета да ставаме, ще си обслужваме личния кеф.

Е бъзикам се ;) не е хубаво да се развеждаме или да мислим, че ще дойде краят на връзката ни ;)
Аватар
Malina

Мнениеот rabotnata pchela » 05 Май 2015, 11:26

И все пак е по-лошо, ако в семейството има трайна депресия само и само да не се разруши да си кретаме в това положение.. :!:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Andrey » 05 Май 2015, 11:55

rabotnata pchela написа:И все пак е по-лошо, ако в семейството има трайна депресия само и само да не се разруши да си кретаме в това положение.. :!:
Много родители го предпочитат това, пред другата опция да живеят разделени.. което е малоумно сякаш. :)
Аватар
Andrey

Мнениеот Kremiliya » 05 Май 2015, 12:44

Напротив, по-добре е децата да имат родители, отколкото те да са разделени, винаги като възрастни можете да се разберете, защото от едни развод най-много страдат децата!
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Malina » 05 Май 2015, 13:17

rabotnata pchela написа:И все пак е по-лошо, ако в семейството има трайна депресия само и само да не се разруши да си кретаме в това положение.. :!:

Подкрепям, аз съм израснала в такова семейство, в което вярваха, че да пораснем в кавги и омраза е по-добре, отколкото с разделени родители... :roll:
Аватар
Malina

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси