Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
30 Апр 2015, 15:50
Аз не съм съгласна, семейният живот е страхотен и трябва да го изживяваме по един или друг начин, след като сме намерили истинската си любов то защо да се оплакваме?
30 Апр 2015, 16:14
Mon_ton написа:Аз не съм съгласна, семейният живот е страхотен и трябва да го изживяваме по един или друг начин, след като сме намерили истинската си любов то защо да се оплакваме?

Много правилно, след като сме си направили избора да си носим последствията!
30 Апр 2015, 16:32
Все пак, за всеки брак има лекарство - развод, така че спокойно се жени народе
04 Май 2015, 08:58
Malina написа:Все пак, за всеки брак има лекарство - развод, така че спокойно се жени народе

Е ти представяш ли си да тръгваме с нагласата, че ще се развеждаме, тогава изобщо няма смисъл и гаджета да ставаме, ще си обслужваме личния кеф.
04 Май 2015, 09:02
Локумът написа:Сега въпросът е, как да се излекуваме от семейния живот и от брака като цяло?

Като мислиш преди да се вречеш на някого или преди да създадете семейство или да си се обещаете един на друг.

Много ми е странно как някои хора свиват гнездо на върха на непоносимостта си още като гаджета, е как няма да ги гони депресия още от първите години?
04 Май 2015, 16:52
Pipilota написа:Malina написа:Все пак, за всеки брак има лекарство - развод, така че спокойно се жени народе

Е ти представяш ли си да тръгваме с нагласата, че ще се развеждаме, тогава изобщо няма смисъл и гаджета да ставаме, ще си обслужваме личния кеф.
Е бъзикам се

не е хубаво да се развеждаме или да мислим, че ще дойде краят на връзката ни
05 Май 2015, 11:26
И все пак е по-лошо, ако в семейството има трайна депресия само и само да не се разруши да си кретаме в това положение..
05 Май 2015, 11:55
rabotnata pchela написа:И все пак е по-лошо, ако в семейството има трайна депресия само и само да не се разруши да си кретаме в това положение..

Много родители го предпочитат това, пред другата опция да живеят разделени.. което е малоумно сякаш.
05 Май 2015, 12:44
Напротив, по-добре е децата да имат родители, отколкото те да са разделени, винаги като възрастни можете да се разберете, защото от едни развод най-много страдат децата!
05 Май 2015, 13:17
rabotnata pchela написа:И все пак е по-лошо, ако в семейството има трайна депресия само и само да не се разруши да си кретаме в това положение..

Подкрепям, аз съм израснала в такова семейство, в което вярваха, че да пораснем в кавги и омраза е по-добре, отколкото с разделени родители...