Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
05 Яну 2015, 16:02
Карате ни да се замислим, но бракът дали води до депресия само мъжете или само жените или пък е двупосочен процес?
22 Апр 2015, 12:03
Освен да почна да се притеснявам за въпросното бъдеще, което ме чака, когато бракът ми стане реалност.
22 Апр 2015, 13:50
Не знам дали на жените брака им скъсява живота, но на мъжете със сигурност. Вие никога не сте доволни от това, което правим за вас и все мрънкате за нещо, човек да е с нерви като корабни въжета няма да издържи на всичката тази глупост
24 Апр 2015, 15:26
Локумът написа:Не знам дали на жените брака им скъсява живота, но на мъжете със сигурност. Вие никога не сте доволни от това, което правим за вас и все мрънкате за нещо, човек да е с нерви като корабни въжета няма да издържи на всичката тази глупост

Е, стига де, никой мъж няма да е щастлив, ако си няма жена!
27 Апр 2015, 16:13
Жените сме тези, които правим домът и семейството, но мъжете рядко го оценяват това нещо, в повечето случаи тези неща за даденост, която няма никакво значение.
27 Апр 2015, 16:23
Мичета, време е да се разведем, за да видим дали ще се оправи депресията вкъщи!
28 Апр 2015, 16:21
Сега въпросът е, как да се излекуваме от семейния живот и от брака като цяло?
30 Апр 2015, 12:00
Локумът написа:Сега въпросът е, как да се излекуваме от семейния живот и от брака като цяло?

Няма спасение, чакаш да дойде денят на страшния съд!
30 Апр 2015, 14:32
Знаете, че без брачен живот е още по-трудно, може и да има спънки във всеки брак, но без да имаш човек до себе си е много по-непоносимо. ;0
30 Апр 2015, 14:49
Не знам колко е депресиращо да си семеен, с отговорности с дете, но знам, че да си сам хич не е приятна гледка, нито за теб, нито за околните.