Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бракът скъсява живота или за депресията вкъщи

05 Май 2015, 13:37

Malina написа:
rabotnata pchela написа:И все пак е по-лошо, ако в семейството има трайна депресия само и само да не се разруши да си кретаме в това положение.. :!:

Подкрепям, аз съм израснала в такова семейство, в което вярваха, че да пораснем в кавги и омраза е по-добре, отколкото с разделени родители... :roll:

И лошо ли ти беше, с майка ти и баща ти, те колкото и да се карат няма кое да му е лошото!

05 Май 2015, 14:06

А, Slavena, ти го гледаш от твоята страна, защото си самотна майка, но е по-добре да си сама, отколкото детето ти да гледа как се карате, биете и избягвате!

05 Май 2015, 14:53

И все пак - всеки развод е започнал с брак, така че си имайте едно на ум, като ви покажат кутийката :) :mrgreen:

05 Май 2015, 15:38

rabotnata pchela написа:И все пак - всеки развод е започнал с брак, така че си имайте едно на ум, като ви покажат кутийката :) :mrgreen:

Ся в наши дни, ако до 10-тата година не сте се развали сте някакви супер късметлии разбираш ли! :mrgreen:

05 Май 2015, 17:04

То като цяло семейните начала развалят отношенията, живота и щастието, факт :(

07 Май 2015, 11:21

На мен ми е много странно как така няма да ви е приятно да имате семейстов, разбира се ако е напрягащо не е работа да се изнервят так ахората. ;)

04 Юни 2015, 10:26

Ей сега прочетох, че бракът още с началото си става нещастен. :lol: :lol: :lol:

04 Юни 2015, 10:58

Krum написа:Ей сега прочетох, че бракът още с началото си става нещастен. :lol: :lol: :lol:

не е голяма лъжа, идва домакинската работа, задълженията, умората, появата на децата, нервите покрай тях..

04 Юни 2015, 13:22

Не знам кое не ви харесва на брака?! :)) Лошо ли е, че си започнал да си живееш живота с най-важния и най-скъпия ти човек?

04 Юни 2015, 14:06

Pipilota написа:Не знам кое не ви харесва на брака?! :)) Лошо ли е, че си започнал да си живееш живота с най-важния и най-скъпия ти човек?
И аз това се чудя, даже пуснах тема по въпроса.
Не, че не е основателно. Много жени и мъже си причиняват повече нещастия, като станат семейство, отколкото да градят нагоре чувствата си. Явно това, че вече хората си принадлежат ги кара да забравят за чувствата.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6