15 Сеп 2015, 12:57
annamaria написа:някой пробвал ли е рецептата за кфтета с чесън? имвате ли представа дали се получава добра комбинация?
15 Сеп 2015, 13:12
annamaria написа:някой пробвал ли е рецептата за кфтета с чесън? имвате ли представа дали се получава добра комбинация?
15 Сеп 2015, 13:40
15 Сеп 2015, 14:58
marsu написа:Да ви предложа и аз един кюфтенца, не знам от къде взех рецептата преди мноого време, но са ми любими.Правя ги с просо, елда - от всичко по половин чашка, слагам ги да се сварят и добре отцеждам от излишната вода
нарязвам на ситно 1 чушка, 1 морков, 1 глава лук или праз, 3-4 лъжици брашно, магданоз или други подправки.
Овкусяваме с килимион, сол, черен пипер и други любими подправки
После оформяме кюфтенца и ги печем, стават невероятно, на мен ми харесват най-много с хумус. )
15 Сеп 2015, 15:45
Kremiliya написа:marsu написа:Да ви предложа и аз един кюфтенца, не знам от къде взех рецептата преди мноого време, но са ми любими.Правя ги с просо, елда - от всичко по половин чашка, слагам ги да се сварят и добре отцеждам от излишната вода
нарязвам на ситно 1 чушка, 1 морков, 1 глава лук или праз, 3-4 лъжици брашно, магданоз или други подправки.
После оформяме кюфтенца и ги печем, стават невероятно, на мен ми харесват най-много с хумус. )
няма ли яйца, кое ги държи заедно??
15 Сеп 2015, 18:40
marsu написа:Да ви предложа и аз един кюфтенца, не знам от къде взех рецептата преди мноого време, но са ми любими.Правя ги с просо, елда - от всичко по половин чашка, слагам ги да се сварят и добре отцеждам от излишната вода
17 Сеп 2015, 11:22
17 Сеп 2015, 13:20
rabotnata pchela написа:marsu написа:Да ви предложа и аз един кюфтенца, не знам от къде взех рецептата преди мноого време, но са ми любими.Правя ги с просо, елда - от всичко по половин чашка, слагам ги да се сварят и добре отцеждам от излишната вода
Пу за мен тези кюфтенцамного обичам такива нестандартни комбинации, сигурно е много вкусно, а ако знаеш колко са ми писнали разни там картофени кюфтета или обичайните кюфтета от месо..
това е много добра алтернатива.
17 Сеп 2015, 13:24
17 Сеп 2015, 15:12