Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Да си поговорим за различните... кюфтета

18 Сеп 2015, 12:29

Хм, освен от брашното ад е, някой пробва ли ги, мен много ме зарибиха тези кюфтета, мисля сега тези много почивни дни да ги изпробвам. :)

Re: Да си поговорим за различните... кюфтета

22 Сеп 2015, 15:23

Kremiliya написа:Хм, освен от брашното ад е, някой пробва ли ги, мен много ме зарибиха тези кюфтета, мисля сега тези много почивни дни да ги изпробвам. :)

Определено си е от брашното няма друга причина за това, аз днес правих такива и нямах никакъв проблем, а и по-влажни да останат не е проблем, тъй като не се пържат, а се пекат, т.е. няма как тотално да се разпаднат, може лекичко да се напукат само! ;)

Re: Да си поговорим за различните... кюфтета

23 Сеп 2015, 16:42

Пърженето е гадно малко! :) Нямаме избор обаче, става по-вкусно и то много по-вкусно :)

Re: Да си поговорим за различните... кюфтета

25 Сеп 2015, 16:04

Snejna написа:Пърженето е гадно малко! :) Нямаме избор обаче, става по-вкусно и то много по-вкусно :)

За три пъти в годината нищо няма да ти стане, ако това е единственото пържено, което ядеш, но рядко се спира само до там :idea:

Re: Да си поговорим за различните... кюфтета

28 Сеп 2015, 16:31

Ми аз не ям много пържено честно да си кажа, или ако е ям често е в комбинация с много салата, тъй че не го мисля особено. :)

Re: Да си поговорим за различните... кюфтета

28 Сеп 2015, 19:44

Krum написа:Ми аз не ям много пържено честно да си кажа, или ако е ям често е в комбинация с много салата, тъй че не го мисля особено. :)

Така е най-добре, но ми звучи малко като да слагаш джинджифил в зехтина като се готви, че да му неотрализира канцерогенността... :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4