rabotnata pchela написа:ПОсле защо вечно сме на диета !:) Мен да си призная не ме изкушават такива неща, но моето страхотно предложени еса фунийките! )
rabotnata pchela написа:ПОсле защо вечно сме на диета !:) Мен да си призная не ме изкушават такива неща, но моето страхотно предложени еса фунийките! )
Neven498 написа:Много обичам кифлички с мармалад, но гледам да наблягам на киселото мляко с плодове
dinkog написа:Neven498 написа:Много обичам кифлички с мармалад, но гледам да наблягам на киселото мляко с плодове
ама не е толкова готино, нали? Друго си е една кифла с мармалад да удариш и аз съм почитател, като цяло на всичко вредно, но гледам да внимавам доста.
Pipilota написа:Има много вкусни кроасанчета по пекарните да.Поне там може да сме сигурни, че не са със странни съставки
rabotnata pchela написа:Pipilota написа:Има много вкусни кроасанчета по пекарните да.Поне там може да сме сигурни, че не са със странни съставки
Мисля, че все ще им слагат нещо.Все пак как закуските от баничарниците са толкова вкусни и толкова меки дори и на другия ден, 100% имат някакви съставки.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта